Fikret Orman'dan takımına övgü dolu sözler

Düzenleyen:
Fikret Orman'dan takımına övgü dolu sözler

SPOR Haberleri

Beşiktaş’ın ortaya koyduğu futbolla herkesi mest ettiğini söyleyen Orman, "Liderliği hak ediyoruz. Kaleci ve stoper alacağız. 2-3 maçı yeni statta oynayacağız" dedi

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, BJK TV'de önemli açıklamalar yaptı. Orman, Beşiktaş'ın bu sezon oynadığı futbolla herkesi kendine aşık ettiğini belirterek, "Pırlanta gibi oyuncularımız var. İyi işler yapmaya çalışan, oyunu güzelleştiren çocuklar. Sakatlığa, çirkefliğe, oyun içindeki bir terbiyesizliğe sebep olmadan sadece futbol oynamaya çalışan bir takımımız var. Bulunduğumuz yeri hak ediyoruz" diye konuştu. Takımda çok pozitif bir havanın hakim olduğunu belirten siyah-beyazlıların başkanı, "Şenol Hoca işine aşık, çok titiz, çok namuslu, iyi niyetli ve adil bir insan. Bilic'ten önce de Şenol Güneş aklımdaydı ama kısmet olmadı. ‘Kartallar yalnız uçar’ diyerek bizi tarif etti. Bize çok iyi uyum sağladı. Bazı insanların bedeni bizle beraber iyi bir elbise oluşturuyor. Şenol Hoca’yla uzun yıllar çalışacağız" diye konuştu.
Stat değil saray olacak
Dışarıda oynamaktan yorulduklarını söyleyen Orman bu sezon 2-3 maçı Vodafone Arena'da oynayacaklarının müjdesini verdi. Evsiz mücadele etmenin zor olduğunu vurgulayan Orman, "Stat bittikten sonra gelirlerimiz başlayacak. Stat gelirimiz yok. Sattığımız VIP koltukların ve locaların gelirini yine stada harcadık. Tek gelir kaynağımız sponsor gelirleri, oradaki başarımız da ortada. Bunları aşıp normal seviyeye gelmemiz için stadın bitmesi gerekiyor" diye konuştu. Stat inşaatında sona yaklaştıklarını belirten Fikret Orman, "İnce işler ve koltuk montajları başladı. Kısa bir süre sonra zemin çalışmaları başlayacak. İnanılmaz bir müze yapıyoruz. 7 gün 24 saat çalışacak bir stadımız olacak. Beşiktaşlıların övüneceği bir eser yapmaya gayret ediyoruz. Aynı anda 43 bin kişi 4.5G ile bağlantı kurabilecek. Burası bir stat değil saray olacak" dedi.
2 muhteşem transfer geliyor
Tesisleşme konusunda önemli işler yaptıklarını ve yeni projelerin devam edeceğini sözlerine ekleyen Fikret Orman, transfer konusuna da açıklık getirdi. En önemli görevlerinin mevcut oyuncuların ödemelerini zamanında yapmak olduğunu söyleyen Orman, "Daldaki kuşa bakacağımıza, ceptekine bakalım. Laf olsun diye transfer yapmak istemiyoruz iki muhteşem transfer geliyor. İkinci ve üçüncü bölgede çok iyi bir kadromuz var. Tolgay ve Veli gibi iki önemli transferimiz olacak. Kaleci işini önemsiyoruz. Tolga'da sakatlık, Günay'da da tecrübe sıkıntısı var. Bu bizi endişelendirdi. Bütçemize uyacaksa stoper ve kaleci alacağız. Tersi olursa hangisi uyarsa o mevkiye oyuncu alacağız" dedi. Orman ayrıca kadroya giremeyen isimlerin kiralık ya da satılık olarak gönderileceğini çünkü bu isimlerin körelmesinin kendisini rahatsız ettiğini belirtti.
Beşiktaşlılık bir hayat tarzı
Bu sezon Sporting Lizbon maçında alınan mağlubiyetin yanı sıra geçen sezon oynanan Akhisar, G. Antepspor ve C. Brugge maçlarında alınan sonuçların kendini üzdüğünü ifade eden Orman, Liverpool zaferini ise unutamadığını söyledi. Başkanlıktan ayrıldıktan sonra bir kitap yazmayı düşündüğünü söyleyen Başkan Orman, bilinmeyen gerçekleri yazmak istediğini söyledi. Beşiktaşlı olmaktan çok büyük keyif aldığını da söyleyen Fikret Orman, "Beşiktaş başkanlığı hayatımda elde ettiğim en önemli görevdir. Bir Beşiktaş taraftarı olarak çok mutluyum" ifadelerini kullandı. Orman ayrıca mayıs ayında yapılacak seçimle ilgili olarak ise "Aday olmayı düşünenler bu aylarda ortaya çıkması gerekir. Projelerini anlatıp borcu nasıl indireceklerini bütün camiaya anlatmalılar. Beşiktaş başkanlığı kimsenin tekelinde değildir. Kendinde başkanlık potansiyelini gören herkes aday olmalıdır" dedi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...