8 futbolcuya teklif var

8 futbolcuya teklif var

SPOR Haberleri

Antalyaspor'un 8 futbolcusuna yurt içi ve dışından transfer teklifleri yapıldığı bildirildi.

Kırmızı beyazlı yönetim de 8 futbolcusundan kendilerine gelen transfer tekliflerini değerlendirmeleri istendi. Futbolcular da yönetiminin kendilerine bilgi vermesinden sonra görüşmelere başladı. 

PTT 1'inci Ligi ekiplerinden Karşıyaka'nın Ahmet Aras, Erman Kılıç, Can Arat, Josip Kvesiç, Ömer Kandemir ve Raish M'bolhi ile ilgilendiği, futbolcuların da bu transfere sıcak baktığı belirtildi. İzmir'in PTT 1'inci Ligi'ndeki diğer temsilcisi Göztepe'nin de Lamine Diarra'yi transfer etmek istediği açıklandı. Adana Demirspor'dan transfer teklifi alan Kadir Bekmezci'nin ise Antalyaspor'dan ayrılmak istemediği için teklife olumlu yanıt vermediği belirtildi. 

Antalyaspor'un genç yıldızı Emrah Başsan'a ise Avusturya 2'nci Ligi ve Suudi Arabistan'da bir takımından teklif geldi. Antalyaspor'un transferine sıcak baktığı Emrah'ın iki takım arasında tercih yapacağı kaydedildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...