Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Fenerbahçe'den 7 milyon euro

Fenerbahçe'den 7 milyon euro
Fotoğraf Başlığı Fenerbahçe'den 7 milyon euro

Fenerbahçe, sezon başında isteyip alamadığı Kolombiyalı orta saha oyuncusu Fredy Guarin için Inter'e 7 milyon Euro teklif etti.

Kaydet
a- | +A

Fenerbahçe'nin yaz transfer döneminde yakından ilgilendiği Fredy Guarin yeniden gündeme geldi. İtalyan medyası, sarı lacivertlilerin Kolombiyalı orta saha oyuncusu için Inter Kulübü'ne Hürriyet'in haberine göre 7 milyon Euro teklif ettiğini yazdı.
Teknik direktörlüğe Roberto Mancini'nin gelmesinin ardından yedek futbolcu konumuna düşen Guarin bu sezon 13 maçta forma şansı bulabildi. Inter yönetiminin de yıllık 3.2 milyon Euro'ya ulaşan maliyeti nedeniyle tecrübeli oyuncuyu elden çıkarmak istediği belirtildi.
PEREIRA, JOSEF'E ALTERNATİF OLARAK İSTEDİ
Fredy Guarin'i yeniden Fenerbahçe'nin getiren isim ise teknik direktör Vitor Pereira. Brezilya Ligi biter bitmez Türkiye'ye gelen ve 1.5 sezondur aralıksız forma giyen Josef de Souza'nın ikinci yarıda formdan düşme ihtimalini göz önüne alan Pereira, Guarin'in transfer edilmesini istedi.
İtalyan basını, 2017 Haziran ayına dek sözleşmesi bulunan Fredy Guarin'in satın alma opsiyonlu olarak Fenerbahçe'ye kiralanma ihtimalinin bulunduğunu da yazdı.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Spor
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.