West Ham, Töre için kapıyı çaldı

Düzenleyen:
West Ham, Töre için kapıyı çaldı

SPOR Haberleri

Siyah-beyazlılar, "Kupa almadan gitmem" diyen Gökhan'ı devre arasında bırakmaya niyetleri olmadığını söyleyip İngilizlere "Sezon sonunda görüşelim" karşılığını verdi

HÜSEYİN EROĞUL

lk yarıyı lider kapatan Beşiktaş, bir taraftan kadrosunu güçlendirmek için çalışmalar yaparken, diğer taraftan takımın yıldızlarına baş döndüren teklifler gelmeye devam ediyor. Sezon başından bu yana Gökhan Töre'yi kadrosuna katmak isteyen Slaven Bilic'in takımı West Ham, ikinci defa kapıyı çaldı. İstanbul'a gelen West Ham'lı yöneticiler, Ümraniye'de gö-
rüştükleri Başkan Fikret Orman'dan milli yıldızı resmen istedi. West Ham'ın bu transfer için 10 milyon avroyu gözden çıkardığı öğrenildi. Ancak bu teklif hem Gökhan Töre hem de yönetim tarafından veto edildi. Geçtiğimiz günlerde, "Beşiktaş'a borçluyum. Kupa almadan buradan ayrılmak istemiyorum" diyen Gökhan'ın sözlerini West Ham'lı yetkililere ileten Başkan Orman, "Takım olarak şampiyonluğa konsantre olduk. Devre arasında önemli oyuncularımızı satmak gibi bir niyetimiz yok. Haziranda tekrar gelin, görüşelim" cevabını verdi. 
Boyko için cevap bekleniyor
İngilizlerin ilgisi Gökhan Töre ile sınırlı kalmadı. West Ham'lı yöneticileri gönderen Başkan Orman, bu defa karşısında West Bromwich'li yetkilileri buldu. Özellikle son haftalarda büyük çıkış yakalayan Kerim Frei için 7 milyon avroluk teklif getiren İngiliz ekibi de benzer bir cevap alıp Ümraniye'den ayrıldı. Bu arada Beşiktaş, Dnipro'nun yıldız kalecisi Boyko için son görüşmeyi bugün gerçekleştirecek. Siyah-beyazlılar Boyko ve Douglas için 7.5 milyon avro önermiş, Ukrayna ekibi de önce 'tamam' deyip daha sonra Boyko'ya başka tekliflerin de olduğunu söyleyerek işi yokuşa sürmüştü. Dış İlişkiler Sorumlusu Erdal Torunoğulları'nın, Dnipro'lu yöneticilerle bugün yapacağı görüşmeden alacağı cevaba göre kaleci transferi şekillenecek. Eğer Sevilla'nın da istediği Boyko konusunda bir uzlaşma sağlanamazsa siyah-beyazlılar Arsenal'den ayrılmayı kafasına koyan Ospina'nın peşine düşecek. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...