Kadromuz geniş değil

Kadromuz geniş değil

SPOR Haberleri

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Antalya'da kamp yaptıkları tesislerde açıklamalarda bulundu.

Tecrübeli teknik adam, geniş bir kadroya sahip olmadıklarını belirterek, "Kaleci ve stoper alınması gerekenler. Orta saha ve forvette ise sorunumuz yok. Motta'nın bir görüşmesi, Pedro'nun da bir isteği vardı. Ancak almadan, oyuncu bırakmak istemiyoruz" ifadesini kullandı. Ersan, Franco, Motta, Rhodolfo'nunşu anda eksik isimler olduğunu belirten Güneş, "Ersan'ın düğünü var. Güney Amerika'ya gidenlere fazla izin verdim. Gomez'in de katılımı ile kampımızı tamamlayacağız" dedi. İkinci yarıda en baştan başlayacaklarını vurgulayan Şenol Güneş, "Tolgay çok iyi çalışıyor. 1 aydan daha fazla çalışması lazım. Veli iyi mesafe aldı. 1-2 oyuncuda ilk maçlarda bir dalgalanma olur. Biz ilk yarıyı unuttuk, sıfırdan başlıyoruz. 17 rakibimiz de önemli. Her maça kazanmak için çıkacağız. Onun için çalışıyoruz" diye konuştu.

Futbol, baskı ile gelişmez!
Süper Lig'in kalitesinin yükselmesi gerektiğini belirten deneyimli teknik adam Şenol Güneş "Bu kadar yatırımın yapıldığı ligde daha iyi oyun oynanmalı. Futbol baskı ile gelişmez. Korku ile, baskı kullanılmaz. Futbolun güzelleşmesi için biraz daha herkesin olumlu futbola katkı yapması gerekiyor. İngiltere'ye bakıp hayranlıkla izleyeceğimize, gereğini yapmamız gerekiyor" açıklamasında bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...