Hamzaoğlu: 11 puan fark kapanmaz

Düzenleyen:
Hamzaoğlu: 11 puan fark kapanmaz

SPOR Haberleri

G.Saray’ın eski hocası, Cimbom’un şampiyon olmasının çok zor olduğunu belirterek, “Ortaya konan oyun umut verici değil” dedi

Galatasaray’da sürpriz şekilde görevine son verilen ve daha sonra Bursaspor ile el sıkışan Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu gündemi sarsacak açıklamalarda bulundu. Genç teknik adam, Cimbom’un yeni teknik direktörü Mustafa Denizli’nin tam aksine zirve ile arada oluşan 11 puanlık farkın kapanmasının çok güç olduğunu ifade etti ve lafı Galatasaray şampiyon olamaza getirdi. Hamza Hamzaoğlu, “Maalesef Galatasaray geriye düştü. Oynanan oyun da umut verici değil. Şu an itibariyle işleri zor gözüküyor” ifadelerini kullandı. Genç çalıştırıcı, sarı-kırmızılı takımın 11 puan geride kalmasının kendi üzerine yıkılmaya çalışıldığını belirten Hamzaoğlu, “Enkaz bırakılmış gibi bir hava oluşturuldu. Sonuçta ben 11. haftanın ardından ayrıldım. Rizespor karşılaşmasını kazanmak için her şeyi yaptık. 3-3 devam eden karşılaşmada 10 kişi oynasak da risk alarak 3 puan için oynadık. Ben giderken takım 5 puan gerideydi” açıklamasında bulundu.
Sabri ve Umut’u alırım
Sarı-kırmızılı kulübün göndermesi durumunda bazı eski oyuncularına talip olduğunu belirten Hamzaoğlu, "Galatasaray'dan oyuncu istemek orada huzursuzluk çıkarır ama her futbolcumun arkasındayım. Onlar ayrılmak isterse ve benim de ihtiyacım varsa her oyuncuyu alabilirim. Umut Bulut, Sabri, Bilal, Jem... Kim olursa olsun. Hepsinden memnundum" diye konuştu. Hamza Hamzaoğlu, Türk futbolundaki yanlışlara dikkat çekerek, "Ülkemizde istikrar yakalanamıyor. Kulüplerimiz sürekli kongre ve antrenör telaşı içinde. Tabii bundan sebeplenen insanlar var, böyle olmasını istiyorlar. Onlar bu istikrarı istemiyor. Böyle bir düzen içindeyiz. Kim ne derse desin biz teknik direktörleriz. Bu işi yapmaya devam edeceğiz, nereye varırız bilemiyorum. En çok ağlayanlar da maalesef onlar" diyerek sözlerini tamamladı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...