Emenike geri mi dönüyor?

/ Kaynak: Cumhuriyet
Emenike geri mi dönüyor?

SPOR Haberleri  / Cumhuriyet

Nijerya basını, golcü arayan Fenerbahçe'nin, Al Ain'de kiralık oynayan Emenike'yi geri getirmek için harekete geçtiğini iddia etti.

Robin van Persie ve Fernandao'ya alternatif isim arayan Fenerbahçe, Nijerya basınına göre çareyi kiralık oyuncusu Emenike'de buldu.Al Ain'de kiralık oynayan futbolcu için iki kulüp arasında görüşmelere başlandığı iddia ediliyor. Birleşik Arap Emirlikleri ekibiyle 14 maça çıkan Emenike 9 gole imzasını attı.Daha önce yazılan haberlerde Fenerbahçe Kulübü'nün Al Ain'den 15 milyon Euro bonservis ücreti isteyeceği belirtilmişti.

GEÇEN SEZON NE OLMUŞTU?
Fenerbahçe'nin geçen sezon Beşiktaş ile oynadığı lig maçında Emenike krizi yaşanmıştı. Yıldız futbolcu 31. dakikada taraftarların tepkisi üzerine sahadan çıkmak istemiş ancak teknik direktör İsmail Kartal tarafından ikna edilerek devre arasında oyuna dönmüş ve sonrasında devre arasında kenara alınmıştı. 

SPOR
Kaynak: Cumhuriyet
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...