Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Stoperde geri adım

/ Kaynak: Milliyet
Stoperde geri adım

SPOR Haberleri  / Milliyet

Beşiktaş'ta, bazı yöneticiler stoper takviyesinin gerekirse gündemden çıkarılabileceği yönünde görüş bildirdi.

Devre arası transferinde tamamen kaleciye odaklanan Beşiktaş’ta, bazı yöneticiler stoper takviyesinin gerekirse gündemden çıkarılabileceği yönünde görüş bildirdi.

Takımda birçok stoperin bulunması nedeniyle kaleci transferinin daha önemli olduğunu düşünen siyah-beyazlı yöneticilerin, “Rhodolfo, Ersan, Milosevic gibi stoperlerin yanı sıra Necip, Tosic ve Atiba gibi stoper özellikli defansif oyuncularımız da var. Eğer iki yeni oyuncu transfer bütçemizi zorluyorsa kesenin ağzını kaleci için açmalıyız” ifadelerini kullandıkları belirlendi.

Çin’den teklif alan Ersan Gülüm’ün gönderilmesi durumunda savunma dengesi açısından ligin ikinci yarısında sıkıntılar olabileceğini de düşünen yöneticilerin “Şampiyonluğa giderken takımın en çok forma giyen isimlerinden birini yollamak büyük risk olur. Kadroyu bozmamalıyız. Maddi gücümüzü kaleciden yana kullanmak daha mantıklı” diye konuştukları öğrenildi.

SPOR
Kaynak: Milliyet
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...