Tam 65 Milyon Pound!

/ Kaynak: Fanatik
Tam 65 Milyon Pound!

SPOR Haberleri  / Fanatik

Manchester ekibi Eden Hazard için 65 milyon poundu (292,5 milyon TL) gözden çıkardı.

Manchester United, Chelsea'nin yıldız futbolcusu Eden Hazard için 65 milyon poundluk bir teklif sunmaya hazırlanıyor.İngiliz Dailystar'ın haberine göre, İspanyol devi Real Madrid'in de Gareth Bale'in takımdan olası ayrılışı ile kadrosuna katmak istediği belirtilen Belçikalı futbolcu için harekete geçen Manchester ekibinin yanı sıra yıldız futbolcuya ayrıca PSG ve Bayern Münih'in de teklif sunacağı öğrenildi.
Chelsea'de kötü bir sezon geçiren Hazard'ın bu sezon sonu takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Kupa için Hazard şart 
Kırmızı Şeytanlar'a yakın kaynaklar, Hazard'ın United'ın istediği nitelikte bir oyuncu olduğunun altını çizip " Gerçekçi olalım. Ronaldo veya Bale'i almak çok pahalı bir hamle olur, ancak Hazard takıma denge getirebilecek makul bir oyuncu. Eğer United tekrardan kupalar kazanmak istiyorsa Eden Hazard'ı kesinlikle almalı" ifadelerini kullandı.
Maviler 25 yaşındaki gözde oyuncuyu haftada 250.000 poundluk (1.125.000 TL) bir anlaşma ile renklerine katmıştı. Takımın beklenmedik düşüşü sonucu eski menajerleri Jose Mourinho ile yolların ayrılmasının ardından Hazard'da takımdan gitmek istediğini belirtmişti. Ancak Londra ekibi eski yıldız forveti Didier Drogba ile anlaştığı takdirde Fildişi Sahilli oyuncunun takım arkadaşını kalmaya ikna edebileceğini düşünüyor.

Tam 65 Milyon Pound!
Sezonda hiç gol kaydedemeyen ve sakatlıkları yüzünden formdan düşen genç futbolcunun gelecek sene Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istediği ve kesin kararını yazın vereceği belirtildi.

Manchester'la masaya oturmuyorlar
Öte yandan Bale'in Manchester United'la yakınlaştığı biliniyor. Gallili oyuncunun Real Madrid'den ayrılıp United'a transfer olmak istediği konuşulurken kulüp yetkilileri yazın gerçekleşmesi beklenen ama son anda geçersiz sayılan De Gea transfer trajedisinden sonra Kırmızı Şeytanlarla masaya oturmaya yanaşmıyor.

SPOR
Kaynak: Fanatik
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...