Sneijder ve Burak Yılmaz'ın sağlık durumları netleşti

/ Kaynak: Hürriyet
Sneijder ve Burak Yılmaz'ın sağlık durumları netleşti

SPOR Haberleri  / Hürriyet

Galatasaray'da, ikinci yarı öncesi en çok merak edilen konu olan Wesley Sneijder ile Burak Yılmaz'ın sakatlıkları ile ilgili son durumu açıklıyor...

Galatasaray'a bir değil iki müjde birden geldi...
Spor Toto Süper Lig'de 16 Ocak Cumartesi günü başlayacak ikinci yarı maçları öncesi Galatasaray taraftarlarının en çok merak ettiği soru sakatlıkları bulunan Wesley Sneijder ile Burak Yılmaz'ın durumları idi...
Uzun süredir belirsizliğini koruyan bu konu bugün netliğe kavuştu ve kafalardaki soru işaretleri giderildi.

SNEIJDER, SAĞLIK KURULU'NUN TEDAVİSİNE HARFİYEN UYDU
Dubai'ye özel bir fizyoterapist eşliğinde gidip Galatasaray Sağlık Kurulu'nun verdiği tedavi programını harfiyen uygulayan Sneijder, İstanbul'a dönüşünde yapılan testlerden geçti.Wesley Sneijder ve Burak Yılmaz dünden itibaren tempolu koşulara başladı.
Bağlarında hasar oluşan Sneijder'in bu probleminin oynamasına engel teşkil etmediği belirtildi. Bir ara sezonu kapatma riski dahi bulunan Hollandalı yıldızdan gelen iyi haber, başta teknik direktör Mustafa Denizli olmak üzere sarı kırmızılı takımda büyük sevinç oluşturdu. 
Snejjder, ikinci yarının ilk maçı olan Medicana Sivasspor karşılaşmasında forma giyebilecek.
Eğer korkulan olsaydı, yani Sneijder'in sahalara dönüş tarihi uzasaydı, Galatasaray orta sahaya transfer yapmak zorunda kalacaktı.

BURAK YILMAZ TEMPOLU KOŞULARA BAŞLADI
Sakatlığı bulunan diğer isim Burak Yılmaz'dan gelen haberler de son derece olumlu.
Tempolu koşulara başlayan milli futbolcunun tedavisi sürüyor. Galatasaray Sağlık Kurulu'nun ortak kararıyla yüzde 100 iyileşmeden sahaya çıkmayacak olan Burak, ağrıları tamamen geçtikten sonra oynatılacak. Tecrübeli oyuncunun, 19. haftadaki Osmanlıspor maçına yetişmesi bekleniyor.

SPOR
Kaynak: Hürriyet
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...