İlginç Van Persie iddiası

İlginç Van Persie iddiası

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Van Persie için ilginç bir transfer iddiası ortaya atıldı.

Fenerbahçe'nin bu sezon Manchester United'dan transfer etitği Robin Van Persie için Asya medyasından ilginç bir iddia geldi. 

Uzakdoğu'dan talep var
Güney Kore'nin Jeonbuk kulübünün Hollandalı yıldızı almak istediği belirtilirken, kulübün marka bir ismi kadrosuna katarak ses getirmeyi amaçladığı ifade edildi. 

Hyundai sponsor...
Güney Kore'nin dünya markası otomotiv şirketi Hyundai'nin bu transfere sponsor olacağı ve Hollandalı yıldız için yıllık 5,5 milyon euroluk bir bütçe ayırdığı yazılırken, Van Persie gibi bir yıldızın bu miktarda bir para için Uzakdoğu'nun yolunu tutup tutmayacağının ise soru işareti olduğu belirtildi. 
Beşiktaş'ın eski forveti 34 yaşındaki Edu'nun da takımı olan Jeonbuk'un Van Persie'nin transferinin gerçekleşmemesi durumunda teklif götüreceği bir diğer ismin de Fernando Torres olduğu iddia edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...