Anketten Beşiktaş çıktı

Düzenleyen:
Anketten Beşiktaş çıktı

SPOR Haberleri

"Neden Beşiktaş?" sorusuna cevap olarak başkanlar, siyah-beyazlı takımın birbiriyle kaynaşmış kadrosu, oturmuş takım yapısı, hoca farkı ve fikstür avantajını gösterdi

Kulüpler Birliği Vakfı'nın Haliç Kongre Merkezi'ndeki toplantısına katılan başkanlar ve kulüp temsilcilerine gazeteniz Türkiye, "Lig yarışını hangi takım kazanır; şampiyonluk ipini kim göğüsler, niçin?" sorusunu yöneltti. Ankete katılan 15 kulübün başkan ve temsilcilerinden 6'sı Beşiktaş'ı, 4'ü Fenerbahçe'yi, 2'si Galatasaray'ı şampiyonluğun favorisi olarak gösterirken, üçü de "Henüz çok erken, daha bu köprünün altından çok su akar" diye çekimser kaldı. Buna göre; ankete katılanların yüzde 40'ı şampiyonluğa en yakın takım olarak Beşiktaş'ı gösterirken, yüzde 27'si Fenerbahçe’yi, yüzde 13'ü Galatasaray'ı işaret etti. Çekimserlerin oranı ise yüzde 20'ydi. 
Bu lig sürpriz çıkarmaz!
Başkanlar, puan sıralarında üst sıraları zorlayan 30 puanlı Kasımpaşa, 29'ar puanlı Başakşehir ve Akhisar'a şampiyonluk şansı vermedi. Şampiyonluğa en yakın aday olarak Beşiktaş'ı favori gösteren 6 Süper Lig temsilcisinden 4'ü "Bu lig sürpriz çıkarmaz!" kanaati yanında siyah-beyazlı takımın bu yarışı asla bırakmayacağı görüşünü savundu. "Favorim Beşiktaş" diyen iki takımın temsilcisi ise "Plasem de Fenerbahçe" dedi. Bu iki kulüp temsilcisi Beşiktaş'ın yumuşak karnını "kalesi" olarak belirtti.
Neden Beşiktaş?
"Neden Beşiktaş?" sorusuna cevap olarak başkanlar, siyah-beyazlı takımın birbiriyle kaynaşmış, genç ve tecrübelilerden iyi harmanlanmış kadrosu, oturmuş takım yapısı, hoca farkı olarak Şenol Güneş etkisini ve fikstür avantajını gösterdi. Beşiktaş'ın göze hoş gelen tempolu ve güzel futboluna dikkat çeken başkanlar, bu sezon büyük çıkış yapan İsmail, Oğuzhan ve Atiba ile Mario Gomez'in etkili performansının takım oyununa pozitif katkısından da söz ettiler.
Fener yakalarsa bırakmaz
Fenerbahçe'nin her geçen hafta futbolunun üstüne ekleyerek yarışı sürdürdüğüne inanan 4 kulüp başkan ve temsilcisi, "Beşiktaş mutlaka puan kayıpları yaşar, Fenerbahçe yakaladığı an da bırakmaz sezonu şampiyon tamamlar" görüşünü seslendirdi. Büyük yarışta derbilerin rolünün önemine de dikkat çeken başkanlar, "İlk yarıda derbi karnesi pekiyi olan Beşiktaş idi ama ikinci yarı bu tablo Fenerbahçe lehine değişebilir, çünkü sezon başına göre çok daha iyi durumdalar" değerlendirmesinde bulundu. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...