Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Aile boyu futbolcu

Düzenleyen:
Aile boyu futbolcu

SPOR Haberleri

Babası, amcası ve kuzeni de futbolcu olan genç oyuncu, "Geldiğim yeri yeterli görmüyorum kendimi geliştirmem lazım" dedi

Trabzonspor formasıyla oynadığı 4 maçta sahada çok az süre kalmasına rağmen 3 gol atarak dikkatleri üzerine çeken Muhammet Beşir'in önemli bir özelliği ortaya çıktı. Bir anda bordo-mavili camianın gözbebeği haline gelen genç oyuncunun ailesinin neredeyse tamamı futbolla yatıp kalkan isimlerden oluşuyor. Genç forvet oyuncusunun babası Turan Beşir, Araklıspor'da futbol oynadıktan sonra Hopaspor 2. Lig'de mücadele ederken bu ekibin formasını terletip, futbolu bırakan bir isim. Muhammet'in amcası olan İsmail Hakkı Beşir de aynı şekilde Araklıspor'da yıldızı parlayan ve Artvin Hopa-spor 2. Lig'deyken bu ekipte başarıyla futbol oynayıp kenara çekilen ailenin bir başka ismi. 
Gözümü futbolla açtım
Muhammet Beşir'in abisi Mustafa Beşir de Trabzonspor altyapısından yetişip U21 takımına kadar yükseldi. Ancak ağır bir sakatlık geçirdikten sonra bu isim futboldan koptu ve aile şirketi olan Beşir Market'te çalışmaya başladı. Muhammet'in amcaoğlu, yani kuzeni Hasan Beşir de bordo-mavili kulübün altyapısından yetişen bir isim ve şimdi Giresunspor forması terletiyor. Genç oyuncunun bir başka amcaoğlu Mahmut İkmal Beşir de Trabzonspor U14 takımında forma giyiyor. Futbolcu bir aileden geldiğini belirten Muhammet, "Gözümü futbolla açtım. Ancak geldiğim noktayı yeterli görmüyorum. Daha önümde uzun bir yol var" dedi. 

PARMAK ISIRTIYOR

4 resmi maçta 3 gol atma başarısı gösteren 18 yaşındaki yıldız adayı Muhammet Beşir, Avrupa'nın 5 büyük liginde forma giyen santrforlar arasında en az sürede en fazla gol atan isim oldu. Bordo-mavili forma altında 4 maçta sadece 54 dakika forma şansı bulabilen genç oyuncu girdiği 6 gol pozisyonunun 3'ünde topu ağlara göndererek müthiş bir çıkış yakaladı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...