Muriqi sürprizi

Düzenleyen:
Muriqi sürprizi

SPOR Haberleri

Başkan Aziz Yıldırım kupa maçında görüp beğendiği 21 yaşındaki 1.91'lik futbolcuyu Karadeniz ekibinden resmen istedi

Ne Falcao ne Pato, Fenerbahçe'nin son golcü adayı Vedat Muriqi… Türkiye Kupası'nda Giresunspor'a misafir olan sarı-lacivertliler, Karadeniz ekinin Kosova doğumlu Arnavut golcüsü Muriqi'ye göz koydu. Aynı zamanda Türk vatandaşı olan 21 yaşındaki Vedat Muriqi'nin Fenerbahçe karşısındaki performansından etkilenen Başkan Aziz Yıldırım, teknik heyetle yaptığı fikir alışverişinden sonra 1.94'lük forvetin transferi için vakit geçirmeden harekete geçti. Yıldırım, Vedat Muriqi'yi Giresun Başkanı Mustafa Temel Bozbağ'dan resmen istedi. Bozbağ, Fenerbahçe'nin bu talebini ilk etapta şaşkınlıkla karşılasa da, bir miktar para ve birkaç genç oyuncunun kiralık olarak verilmesi yönündeki teklifi geri çevirmedi.
G.Saray’ın da gündemindeydi
Giresunspor'un, Vedat Muriqi'ye karşılık sarı-lacivertlilerden Uygar Mert Zeybek ve Semih Ergül'ü istediği öğrenilirken, Teknik Direktör Vitor Pereira'nın bu transfere sıcak baktığı belirtildi. Güçlü fiziği, hava toplarındaki hakimiyeti ve futbol zekâsıyla Teknik Direktör Pereira'yı etkileyen Arnavut golcü, Galatasaray'ın da gündeminde yer alıyordu. Transfer teklifleri nedeniyle kafası karışan ve teknik heyetle arasında gerginlik olan Vedat Muriqi'yle ilgili son bir değerlendirme yapacak olan Pereira'nın onaylaması halinde genç golcü soluğu Samandıra'da alacak. Eğer bu transfer gerçekleşirse 21 yaşındaki forvet, Fenerbahçe'nin Gökhan Gönül'den sonra alt ligden yaptığı ikinci transfer olarak kayıtlara geçecek.     > M.Emin ULUÇ

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...