Transfer iptal!

/ Kaynak: Fotomaç
Transfer iptal!

SPOR Haberleri  / Fotomaç

Sarı-lacivertliler, 'uygun şartlar' oluşursa bir forvet ya da kanat oyuncusu alacak. Eldeki futbolculara gelen teklifler ise geri çevrilecek

Fenerbahçe'de taraftarlar ara transferde 'geleneksel' olarak takıma takviye yapılmasını beklerken, teknik direktör Vitor Pereira'nın açıklamaları devre arasının 'sessiz' geçirilebileceğini ortaya çıkardı. Portekizli çalıştırıcı, Giresunspor karşılaşması sonrası, "Devre arasında takımı değiştirmek hata olur. Elimdeki kadroyu korumak istiyorum. Artı katacak bir durum olursa bakarız" ifadelerini kullanmıştı. 

Bu takım hedefe ulaşır
Pereira'nın yönetime verdiği raporda da, "Kadromuz yeterli. Eldeki oyuncularımızı satmayalım, transfer yapmasak da hedeflerimize ulaşabiliriz" dediği öğrenildi. Portekizli hocanın raporu sonrası transferde acele edilmemesi kararı alındı. Yönetim, istenen şartlarda bir golcü ya da kanat oyuncusu bulursa, alacak. Aksi halde transfer yapılmayacak. 

Boşuna kapıya gelmeyin
Eldeki oyunculara gelen teklifler ise geri çevrilecek. Sarı-lacivertli takımda Simon Kjaer'e Fransa'dan, Bruno Alves'e Sporting Lizbon'dan, Michal Kadlec'e Sparta Prag'dan, Diego'ya Corinthians'tan, Nani'ye ise Çin'den teklifler vardı. Robin van Persie ile de Barcelona'nın ilgilendiği biliniyor. Vitor Pereira'nın isteğiyle bu oyuncuların satılmasının da önü kapanmış oldu.

SPOR
Kaynak: Fotomaç
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...