Tekelioğlu, savunma bölgesine formül arıyor

/ Kaynak: İHA
Tekelioğlu, savunma bölgesine formül arıyor

SPOR Haberleri  / İHA

Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısının ilk maçında deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu, savunma bölgesine formül arıyor.

Ziraat Türkiye Kupası'nın ardından Spor Toto Süper Lig'e de iyi bir başlangıç yapmak isteyen bordo-mavililer, savunma bölgesinde yaşadığı sıkıntıya formül arıyor. Savunmanın iki önemli ismi Mustafa Yumlu ve Yusuf Erdoğan'ın cezalı olmaları nedeniyle Bursaspor maçında forma giyemeyecek olmaları Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu'nu düşündürüyor. İkinci yarı hazırlıklarının büyük bir bölümünde izinsiz olarak yer almayan ve takımla birlikte 3 gündür çalışan Brezilyalı stoper Douglas Franco'ya antrenman eksiği nedeniyle temkinli yaklaşan Tekelioğlu, oyuncuya antrenman yüklemesi yaparken, hazır olması halinde ise savunmada Aykut Demir ile birlikte forma vermesi bekleniyor. Yusuf Erdoğan'ın yokluğunda ise Alper Uludağ'a görev vermesi beklenen Tekelioğlu'nun Douglas'dan beklediği verimi alamaması durumunda ise M'Bia, Aytaç ve Okay Yokuşlu isimleri arasından birini tercih ederek Aykut Demir'in yanına yerleştirmesi bekleniyor.

TEKELİOĞLU, TRABZONSPOR'UN DEPLASMAN KADERİNİ DEĞİŞTİRMEK İSTİYOR
Trabzonspor Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu, bordo-mavili takımın deplasman kaderini değiştirmek istiyor. Karadeniz ekibi bu sezon deplasmanda oynadığı 8 lig maçında 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 5 mağlubiyet elde etti. Attığı 9 gole karşılık kalesinde 14 gol gören bordo-mavililer, topladığı 24 puanın 10'nu dış saha maçlarında elde etti.
Dış sahada oynadığı maçlarda beklentilerin altında kalan Karadeniz ekibinde Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu, Bursaspor karşısında ilk deplasman galibiyetini almak istiyor. Gençlik Geliştirme Teknik Sorumlusu olarak görev yaptığı dönemde Shota Arveladze ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktör olarak A takımın başına getirilen Sadi Tekelioğlu, bordo-mavili takım ile çıktığı 3 deplasmanda maçında 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik elde etti. Fenerbahçe'ye 2-0 ve Çaykur Rizespor'a 3-0 mağlup olan bordo-mavili ekip, Kasımpaşa ile ise 1-1 berabere kaldı. Trabzonspor, deplasmandaki en son galibiyetini Sivasspor'a karşı aldı. 85 gündür dış sahada yüzü gülmeyen Karadeniz ekibinde tecrübeli teknik adam, bordo-mavililerin dış sahadaki kaderini değiştirmeyi planlarken, ligin ikinci yarısına ise iyi bir başlangıç yaparak takımı teknik direktör tartışmalarından uzak tutmayı hedefliyor.

BURSA YOLCULUĞU YARIN
Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında 17 Ocak Pazar günü deplasmanda oynayacağı Bursaspor maçı için yarın saat 11.10'da tarifeli uçak ile Bursa'ya hareket edecek. 17 Ocak Pazar günü saat 16.00'da oynanacak olan maçın ardından Karadeniz ekibi saat 20.30'da Türk Hava Yolları'na (THY) ait özel uçak ile Trabzon'a dönecek.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...