Eren Derdiyok hamlesi!

/ Kaynak: Fanatik
Eren Derdiyok hamlesi!

SPOR Haberleri  / Fanatik

Gaziantepspor'la Muhammet Demir için görüşmeler yapan Trabzonspor, kulübün bonservis bedelinde indirime gitmemesi üzerine rotasını değiştirdi.

Trabzonspor, devre arasında transferini bitirmek için yoğun çaba harcadığı Gaziantepsporlu Muhammet Demir'in transferinden de vazgeçti. Genç oyuncu ile her konuda anlaşan ve kulübü ile pazarlık masasına oturan bordo-mavililer, Gaziantepspor'un bonservis bedelinde indirime yanaşmaması sonrasında transfer görüşmelerini bitirdi.
Forvet takviyesinde kararlı olan Trabzonspor'un rotasını, Kasımpaşa'da forma giyen Eren Derdiyok'a çevirdiği öğrenildi. Bordo-mavililerin, bu sezon gösterdiği başarı performansı ile göze çarpan Eren için önümüzdeki hafta başında Kasımpaşa'nın kapısını çalacağı belirtildi.   
  
Savunmada sıkıntı yaşanıyor
Öte yandan Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Pazar günü Bursaspor'a konuk olacak Trabzonspor'da savunmada sıkıntı yaşanıyor. 
Takımın formda savunmacıları Mustafa Yumlu ve Yusuf Erdoğan'ın cezaları nedeniyle Bursaspor maçında forma giyemeyecek olması teknik direktör Sadi Tekelioğlu'nu yeni arayışlara yöneltti.
İkinci yarı hazırlıklarının büyük bölümüne izinsiz olarak katılmayan ve takımla sadece birkaç gündür çalışan Brezilyalı stoper Douglas Franco'ya antrenman eksiği nedeniyle oynatmayı düşünmeyen tecrübeli teknik adamın, Aykut Demir'in partneri olarak Mbia'yı hazırladığı belirtildi. 
Sadi Tekelioğlu'nun, Mbia'ya savunmada görev vermesi durumunda orta sahasının ortasında Aytaç-Okay ikilisini oynayatması bekleniyor.

SPOR
Kaynak: Fanatik
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...