Galatasaray'ın gözdesi Benitez

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Galatasaray'ın gözdesi Benitez

SPOR Haberleri  / Sabah

Sarı-kırmızılıların kadrosuna katmak için büyük çaba harcadığı 21 yaşındaki Martin Benitez, seri top sürme becerisinin yanı sıra çok yönlülüğüyle de büyük kulüplerin ilgi odağı oldu

Independiente'de bu sezon yaptığı çıkışla büyük kulüplerin dikkatini çeken Martin Benitez, hızıyla ve top tekniğiyle izleyenleri büyülüyor. İki kanatta da oynayabilmesinin yanı sıra bu sezon forvet arkasında görev aldığı maçlarda attığı gollerle de dikkat çeken Benitez, özellikle 10 numara pozisyonunda büyük çıkış yaptı. Hızı ve birebirdeki becerisinin yanı sıra çok yönlülüğüyle beğeni toplayan Benitez'i ön plana çıkaran isim olan teknik direktör Mauricio Pellegrino, onun daha da parlayacağını düşünerek kalmasını istiyor ancak Galatasaray'ın cazip teklifi, genç oyuncunun yeni adresini İstanbul olarak gösteriyor. 

SON GÖRÜŞME PAZARTESİ YAPILACAK 
21 yaşındaki futbolcunun bonservisinin yüzde 60'ı için geçen hafta 5 milyon Euro teklif eden ancak ret yanıtı alan Galatasaray, yönetici Fatih İşbecer aracılığı ile kıran kırana pazarlığa devam ediyor. İşbecer'in girişimlerinin bugün yarın sonuç vermesi ve Benitez'in Aslan olması bekleniyor. 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...