Demirören: Buyursun gelsinler

Düzenleyen:
Demirören: Buyursun gelsinler

SPOR Haberleri

Donk ve Fernandao'nun ay-yıldızlı formayı giymek istediğini belirten TFF Başkanı net mesaj verdi

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, NTV Spor'da Türk futbolunu ve gündemini değerlendirdi. Devşirme oyuncuya karşı olmadığını belirten Demirören, "Şu anda devşirmesiz oynayan tek milli takım biziz neredeyse. Fernandao ve Donk hep gelmek istediklerini söylüyorlar. Buyursun gelsinler ama belli kuralları var. Fatih Terim'le bu konuyu değerlendireceğiz" dedi. Türkiye'de Passolig'in tribünlere seyirci sayısı olarak zarar vermediğini vurgulayan Demirören, "Passolig öncesi ortalama 10 bin küsürdü. Şu anda 8 bin. Aradaki 2 bin fark holigan bedava biletçi tayfası. Onlar da zaten gelmesinler" ifadelerini kullandı. 
Collina gelecek
Hakem hatalarına da değinen Yıldırım Demirören, "Biz bir geçiş dönemi yaşıyoruz. Uilenberg 8 yıldır eğitim veriyordu. Şimdi Rossetti geldi. Collina ile görüşmelerimiz de sürüyor. Arada sırada o da gelecek" dedi. Demirören ayrıca gol çizgisi teknolojisi gelecek sezon büyük ihtimalle Türkiye'de olacağının da haberini verdi. Türkiye Kupası'nda statü değişikliğine giderek maç sayısını azaltmayı düşündüklerini de belirten Demirören, "Bu konuda çok fazla yaygara yapıldı. Kupada büyük takımlar alt lig takımlarının şehirlerine gidince stadyumlar doluyor. Ben kupanın yayıncı kuruluşuna teşekkür ediyorum. Kupa angarya olarak görülüyor. Kulüpler öyle gösteriyor. İngiltere'de 3. Lig maçında bile tribün doluyor" dedi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...