Panzer'in gözdesi

Düzenleyen:
Panzer'in gözdesi

SPOR Haberleri

İstanbul'da golcü oyuncuyla bir araya gelen Joachim Löw'ün yardımcıları, "İlk yarıdaki performansını devam ettirirsen Fransa kadrosunda yerin hazır" mesajını iletti

HÜSEYİN EROĞUL

İlk yarıda oynadığı futbol ve attığı gollerle Beşiktaş'ı kanatlandırarak liderlik koltuğuna taşıyan isimler arasında yer alan Mario Gomez'e milli moral geldi. Fiorentina'daki kötü günlerin ardından Beşiktaş’ta kendini bulan ve Alman Milli Takımı'na uzun bir aranın ardından yeniden davet edilen Gomez geçtiğimiz günlerde Joachim Löw'ün yardımcılarıyla İstanbul'da bir araya geldi. Golcü yıldıza Löw'ün "İkinci yarıda da aynı performansını devam ettirsin. Sakatlanmasın" mesajını ileten yardımcı antrenörler, Gomez'in Fransa 2016'da forma giymesinin tamamen kendi elinde olduğunu söyledi. Fransa ile oynanan hazırlık karşılaşmasında Panzerlerin arasına yeniden katılan Gomez'i Löw'ün Avrupa Şampiyonası'na götürmek istediği ancak ilk yarıdaki performansını devam ettirmesi gerektiği belirtildi. 
Beşiktaş'ta mutluyum
Beşiktaş'ın sezon başında satın alma opsiyonuyla Fiorentina'dan kiraladığı Mario Gomez, kariyerine İstanbul'da devam edeceğini söyledi. Beşiktaş'ta çok mutlu olduğunu ve kariyerinin en iyi dönemlerinden birini geçirdiğini belirten Alman yıldız, "Tekrar İtalya'ya dönmek için bir sebep göremiyorum. Beşiktaş'ta beklediğimden çok daha iyi bir ortamla karşılaştım. Burada mutluyum. Kendimi yeniden buldum. Başarıya aç ve potansiyeli yüksek bir takımın formasını giyiyorum. Taraftarlarla aramda güçlü bir bağ var. Beşiktaş'ta kupalar kazanmak istiyorum. Yeniden milli takım oyuncusu oldum ve Fransa'da da kendimi göstermek için çalışıyorum" diye konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...