Fenerbahçe'ye sürpriz isim...

Fenerbahçe'ye sürpriz isim...

SPOR Haberleri

Ara transfer dönemini çok büyük olasılıkla sessiz geçirecek olan Fenerbahçe, bir yandan önümüzdeki yılın planlamasını da yapıyor.

Ligin ilk yarısını lider Beşiktaş’ın ensesinde bitiren ve ikinci yarı öncesi taraftarlarını havaya sokan Fenerbahçe’de her ne kadar kadroda bazı eksikler göze çarpsa da çok büyük bir ihtimalle ara transferde takviye yapılmayacak.
Özellikle Finansal Fair-Play’in gözetimine giren ve harcamalara oldukça dikkat etmesi gereken Sarı-Lacivertli kulüp, transfer politikasını da bu kapsamda belirliyor.

Fenerbahçe'ye sürpriz isim...

SINIF ATLATACAK OYUNCU
Bu oyuncuya sözleşmesi sona erdiğinde imza attırmak için şimdiden girişimlere başlayan Kanarya, sezon sonunda transferi bitirmek ve orta sahayı güçlendirmek istiyor
Arjantin Milli Takım forması da giyen ve ofansif yetenekleri dikkat çeken Banega’nın ise Avrupa’dan sayısız talibi var.Bu yüzden elini erken tutmak isteyen Sarı-Lacivertliler, İspanya’da Valencia, Atletico Madrid ve Sevilla forması giymiş olan Arjantinli’yi şimdiden kıskaca almış durumda...

Fenerbahçe'ye sürpriz isim...

EVER BANEGA KİMDİR?
29 Haziran 1988 Rosario doğumlu Ever Banega, Arjantin ekibi Boca Juniors'un başarılı altyapı sisteminin bir ürünü... Banega, o dönem Fernando Gago'nun Real Madrid'e transfer olmasıyla forma şansı yakalamıştı.İlk resmi maçına 10 Şubat 2007 tarihinde Banfield'e karşı oynanan maçta sahaya çıkmış, lig ve kupa maçları dahil oynadığı 29 maçta başarılı bir performans sergileyip 7 Ocak 2007 tarihinde 18 milyon Euro karşılığında Valencia ile sözleşme imzalamıştı.

Fenerbahçe'ye sürpriz isim...

Yine 2007 yılında Kanada'da düzenlenen U-20 Dünya Kupası'nda Arjantin'in kadrosunda yer alan Banega, kazanılan kupada sergilediği performans ile şampiyonlukta büyük rol oynamıştı.

Fenerbahçe'ye sürpriz isim...
Ancak Valencia'da gösterdiği performansla hayal kırıklığı oluşturan Arjantinli oyuncu önce Atletico Madrid ardından da Arjantin ekibi Newells Old Boys'a kiralanmıştı.
Banega, halen Ağustos 2014'te 2.5 milyon Euro bonservisle geldiği Sevilla'da forma giyiyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...