Martin Benitez transferinde son dakika!

Martin Benitez transferinde son dakika!

SPOR Haberleri

Galatasaray, Indiependente'de forma giyen Martin Benitez için son teklifi sundu. Sarı Kırmızılılar'ın Arjantin kulübü ile yaptığı pazarlığın da detayları ortaya çıktı.

Ara transfer döneminde hızlı bir çalışma gerçekleştiren Galatasaray yönetimi, Donk ve Linnes'ten sonra rotasını Güney Amerika'ya çevirdi. Arjantin kulübü Indiependente takımında forma giyen Martin Benitez için transfer seferi düzenleyen Fatih İşbecer ve ekibi, kulübün yöneticileriyle sıkı pazarlık içerisine girdi. 

10 milyon Euro'yla kapı açıldı
Indiependente kulübü yöneticileri, Sarı Kırmızılı yöneticilere oyuncu için 10 milyon Euro'dan kapıyı açtı. Ancak Sarı Kırmızılı yönetimi ise bu rakamın çok fazla olduğunu söyleyerek 8.5 milyon Euro'ya kadar düşürmüş. Ancak İşbecer ve ekibinin bu fiyatı çok görmesi üzerine son görüşmede rest çektiği öğrenildi. 

Haber bekleniyor
Cim Bom'un idarecileri, 21 yaşındaki forvet oyuncusuyla görüşüp oyuncuyu ikna etti. Ancak futbolcunun kulübü 8.5 milyon Euro'da diretti. Fatih İşbecer, Arjantinli yöneticiler ile bir kez daha masaya oturdu ve 5 milyon Euro'luk son teklifini yaptı. Mustafa Denizli'nin ısrarla istediği Benitez için Fatih İşbecer'in "Bundan sonra sizin tavrınız bu transferin akıbetini belirleyecek. Artık bir kuruş artırmayız." diyerek masadan kalktığı öğrenildi.
Sarı Kırmızılı yöneticilerin bu dakikadan itibaren Arjantin kulübünün son kararını vermesini beklediği, eğer sunulan teklifin kabul edilmemesi halinde transferden vazgeçileceği belirtildi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...