Bilic, Balotelli'yi yanında istiyor

Düzenleyen:
Bilic, Balotelli'yi yanında istiyor

SPOR Haberleri

West Ham United Menajeri Slaven Bilic, hücumdaki sakatlıklar sonrası Mario Balotelli için bir teklif yapmaya hazırlanıyor.

Milan'da aradığını bulamayan ve Liverpool tarafından telrar geri istenmeyen Mario Balotelli, Slaven Biliç'in gündemine geldi.

Bonservisi Liverpool'da olan ve kariyerini kiralık olarak Milan'da devam ettiren Balotelli için West Ham United somut adımlar atmaya hazırlanıyor.

Sporx'de yer alan haberde İngiliz basınında, Andy Carroll ve Manuel Lanzini gibi isimlerin sakatlıklarıyla hücumda forma vereceği isim sayısı azalan Slaven Biliç,Mario Balotell için nabız yokladı.

West Ham yönetimiyle bu konuda görüşen biliç'in 10 Milyon euroluk bir bütçe koparmayı başardığı, ayrıca Nikica Jelaviç'in Çin takımı Shanghai Shenhua'ya transferiyle de bu transferi rahatlıkla yapabileceklerini belirtti.

Mario Balotelli, bu sezon Milan formasıyla Serie A'da 4 maça çıktı, sadece 1 gol atabildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...