Pereira: Önemli bir galibiyet aldık

Düzenleyen:
Pereira: Önemli bir galibiyet aldık

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Teknik Direktörü Victor Pereira, 3-0'lık Eskişehirspor galibiyeti sonrası, zorlu bir atmosferde önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Spor Toto Süper Lig’in 18. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Eskişehirspor'u 3-0 mağlup etti. Maçın ardından konuşan Fenerbahçe Teknik Direktörü Victor Pereira, takımın genel performansından memnun olduğunu belirterek, "Son 7 yıldır Fenerbahçe, bu sahadan 1 defa galibiyetle ayrılmıştı. Çok soğuk havada oynadık. Tutkulu taraftarları maçın sonuna kadar Eskişehirspor’a destek verdi. 3-0’lık bir galibiyet aldık. Gol yememek de bizim için önemliydi. Takımın genel performansından memnunum. Böyle maçlar şampiyonu belirleyen maçlardır. Bu maçlarda puan kaybetmemiz gerekiyordu. İyi bir takımla sahadaydık. Şampiyonluk mücadelemizi devam ediyoruz. Hedefimiz belli biz bu ligde şampiyon olmak istiyoruz” dedi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...