Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cimbom İzmir'de

Cimbom İzmir'de

SPOR Haberleri

Galatasaray Futbol Takımı, Ziraat Türkiye Kupası E Grubu 5. haftasında bu akşam deplasmanda yapacağı Akhisar Belediyespor maçı için İzmir'e gitti.

Atatürk Havalimanı'ndan hareket eden özel uçakla İzmir'e giden sarı-kırmızılı kafile, Manisa 19 Mayıs Stadı'nda saat 20.45'te başlayacak maç için daha sonra karayoluyla Manisa'ya geçecek.
Kupa maçlarında sahaya yedek ağırlıklı kadro süren Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Selçuk İnan, Burak Yılmaz, Wesley Sneijder, Aurelien Chedjou, Ryan Donk, Hakan Balta, Fernando Muslera, Olcan Adın, Sabri Sarıoğlu ve Sinan Gümüş'ü Akhisar Belediyespor maçı kadrosuna almadı. Deneyimli teknik adam, yeni transfer Martin Linnes'in yanı sıra altyapıdan beş oyuncuyu da maç kadrosuna dahil etti.Mustafa Denizli'nin kafilede yer almadığı ve İstanbul'da kalan oyunculara antrenman yaptırdıktan sonra Manisa'ya gideceği bildirildi.

Galatasaray'ın 19 kişilik maç kadrosu şöyle:
Eray İşcan, Cenk Gönen, Lionel Carole, Semih Kaya, Koray Günter, Martin Linnes, Tarık Çamdal, Jason Denayer, Bilal Kısa, Jem Paul Karacan, Yasin Öztekin, Jose Rodriguez, Batuhan Ergün, Doğuş Can İncedere, Emre Çolak, Umut Bulut, Volkan Pala, Kerem Çalışkan, Muhammet Yeşilyurt.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...