Milliler'e Rio müjdesi

Milliler'e Rio müjdesi

SPOR Haberleri

FIBA, A Milli Erkek Basketbol Takımı'nı, Letonya ve Hırvatistan ile birlikte Rio 2016 Olimpiyatları Elemeleri'ne davet etti...

A Milli Erkek Basketbol Takımı, 2016 FIBA Olimpiyat Elemeleri Turnuvası'nda mücadele etme hakkını elde etti. Türkiye Basketbol Federasyonu, dün akşam saatlerinde bir açıklama yaparak, ay-yıldızlı ekibin; turnuvanın 18 takımlı olması, EuroBasket 2015 Final Grubu ve FIBA dünya sıralamasındaki yeri nedeniyle; Letonya ve Hırvatistan ile birlikte organizasyona davet edildiği duyurdu. FIBA tarafından yapılan açıklama sonrasında; 2016 FIBA Olimpiyat Elemeleri Turnuvası'na İtalya, Filipinler ve Sırbistan ev sahipliği yapacak. 4-10 Temmuz arası organize edilecek turnuvada gruplarını ilk sırada tamamlayan ekipler, Rio 2016 Olimpiyatları'na katılma hakkı elde edecek. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...