Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Benitez transferinde son dakika!

/ Kaynak: Fanatik
Benitez transferinde son dakika!

SPOR Haberleri  / Fanatik

Galatasaray'da UEFA'nın vereceği muhtemel yaptırımın şoku sürerken, Sarı - Kırmızılı yönetim de artık ayağını yorganına göre uzatıyor. Benitez transferinde gelinen son durum da kritik...

Sarı Kırmızılı kulübün devre arasındaki flaş transfer amacı ise UEFA kriterine takılmış durumda. Mustafa Denizli'nın ısrarla istediği Arjantinli genç yetenek Martin Benitez'in transferi olma noktasına geldi. Ancak genç yönetici Fatih İşbecer geçmişte olduğu gibi parayı savurmaktansa Benitez için 5 milyon Euro'dan fazla ödeyemeyeceklerini kulübü İndependiente'ye iletti.
Ayrıca Benitez'in bonservisinin bir bölümünün menaceri ile babasında olmasından dolayı pürüzlerin çoğalması ve bonservis bedelinin artması Fatih İşbecer'i bu transferden caydırdı.
Fatih İşbecer İstanbul'a döndükten sonra Benitez'in durumunu başkan Dursun Özbek'e iletti. Başkan Özbek de genç Arjantinli'nin transferini ısrarla isteyen teknik direktör Mustafa Denizli'ye anlattı.

Denizli'nin keyfi kaçtı
Benitez'in transferinin çıkmaza girdiğini öğrenen tecrübeli teknik adam bu duruma oldukça üzüldü ve sinirlendi. Bu yüzden takımının Akhisar deplasmanına takımla birlikte gitmedi. Kafilede olmayan as takım oyuncularının antrenmanını yönetti.Mustafa Denizli, Sivasspor maçı öncesinde yaptığı açıklamada da, Sivasspor'un bile Galatasaray'dan daha ciddi takviyeler yaptığını belirtmişti.  

SPOR
Kaynak: Fanatik
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...