Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bize şampiyonluk yakışır!

Düzenleyen:
Bize şampiyonluk yakışır!

SPOR Haberleri

Yeşil-beyazlı kulübün yeni başkanı Ay, "Bursaspor’un her sene şampiyonluğa oynaması gerekir" dedi

Bursaspor’da olağanüstü genel kurulun ardından yeni dönem, başkanlığa seçilen Ali Ay'ın dün mazbatasını almasıyla başladı. Özlüce Tesisleri'nde gerçekleşen törende konuşan yeni başkan Ay, yeşil-beyazlı camiaya umut dolu bir gelecek vaat etti.
Çiçeği burnunda başkan Ay, olaysız bir kongre geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getirirken hem sorunları anlattı hem de üstesinden nasıl geleceklerini. İşte Ay’ın yeşil-beyazlı camiaya verdiği ilk mesajlar: "Bizi çok zor günler bekliyor. Önceliğimiz mali tabloyu düzeltmek. Allah'ın izniyle bu işin üstesinden gelecek ve rahat rahat maçlarımızı seyredeceğiz. Bursaspor hedefsiz değildir. Her sene şampiyonluğa oynaması gereken bir takımdır. Sonuçta bize şampiyonluk yakışır. Bunu için her şeyi yapacağız. İyi günler yakında."

Ali Ay kimdir?

Bursaspor’un yeni başkanı, Erkan Körüstan başkanlığındaki yönetimde yer aldı, 2013-14 yılları arasında icra kurulu başkanlığı yaptı.  59 yaşındaki Ali Ay, yüksek tekstil mühendisi . Ay’ın yönetimde Adem Sakarya, Ali Haydar Ademoğlu, Osman Dinsever, Şükrü Çekmişoğlu, Mustafa Bakır, Fatih Korkmaz, İlyas Kocaefe, Cem Öztürk, Fatih Pulat, Yusuf Aslan, Hakan Dinçtürk, Ali Turan, Sezer Sezgin ve Yüksel Çolak yer alıyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...