Yıllık ücretler yakmış!

Düzenleyen:
Yıllık ücretler yakmış!

SPOR Haberleri

Aysal döneminden bu yana bonservis bedellerine 120 milyon avro ödeyen G.Saray, futbolculara ise 154.7 milyon avroluk maaş dağıttı

UEFA’nın kıskacında olan Galatasaray, 2012-13 sezonunda 38 milyon avro, 2013-14 sezonunda 70 milyon avro, 2014-15 sezonunda ise 56 milyon avro zarara imza atmıştı. Özellikle Başkan Ünal Aysal döneminde bu yana 120 milyon avroluk bonservis bedeli ödeyen Galatasaray, sattığı oyunculardan ise 43.7 milyon avroluk gelir elde etti. Aldığı ve sattığı oyuncularla gelir/gider tablosunda 76 milyon avro zarar eden Aslan, aynı dönemde transfer ettiği 51 oyuncuya 154.7 milyon avro maaş ödedi. Bu rakamlar da gösteriyor ki Cimbom’un mali tablolarını bozan en büyük unsur bonservis bedellerinden daha fazla yer tutan futbolculara ödenen maaşlar. Bu nedenle Duygun Yarsuvat ile başlayan Dursun Özbek ile devam eden dönemde Podolski ve Donk hariç diğer tüm yeni transferlerin yıllık kazanacak ücretleri 1 milyon avroyu aşmıyor. 

Yıllık ücretler yakmış!

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...