Aras Özbiliz İstanbul'da

/ Kaynak: Fanatik
Aras Özbiliz İstanbul'da

SPOR Haberleri  / Fanatik

Beşiktaş'ın Spartak Moskova'dan kadrosuna katmak için görüştüğü futbolcu Aras Özbiliz, İstanbul'a geldi.

Beşiktaş, Aras Özbiliz'in transferi için Spatak Moskova ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.
Yapılan açıklamada "Aras Özbiliz’in transferi ile ilgili olarak Kulübü Spartak Moskova ile görüşmelere başlanmıştır." denildi.. Beşiktaş Kulübü ayrıca oyuncunun bugün İstanbul'da olacağını belirten bir açıklama yapmıştı. Açıklamada " Transfer görüşmelerine başladığımız Aras Özbiliz, saat 12.45'te Atatürk Havalimanı dış hatlar terminalinde olacak." denilmişti. Ajax altyapısından parlatıkdan sonra 2012'de Rus Ligi ekiplerinden Kuban Krasnodar'a 3 milyon Euro'ya transfer olan Aras Özbiliz, gösterdiği başarılı performansın ardından 1 yıl sonra Rus devi Spartak Moskova'ya 8 milyon Euro karşılığında transfer edildi.

Aras Özbiliz İstanbul'da

İstanbul'a geldi, kartal duruşunu yaptı
Beşiktaş'ın kulübü Spartak Moskova ile görüşmelere başlandığını bildirdiği futbolcu Aras Özbiliz, Moskova uçağı ile öğlen saatlerinde İstanbul'a geldi.

Aras Özbiliz İstanbul'da

Beşiktaş'ın, Rusya'da Spartak Moskova forması giyen Aras Özbiliz ile 4.5 yıllık sözleşme imzalayacağı belirtilirken. İstanbul doğumlu olan Aras Özbiliz, Hollanda vatandaşı ve aynı zamanda Ermenistan Milli Takımı'nda da forma giyiyor. Daha önce Ajax'da oynayan Aras Özbiliz'in hücumun her iki kanadında, forvet arkası ve forvet pozisyonunda da görev yapabilme özelliği olduğu belirtiliyor.

Geçtiğimiz sezon forma giymedi
İlk sezonunda Spartak formasıyla 32 maçta forma giyen 25 yaşındaki futbolcu, Ermenistan Milli Takımı'nda yaşadığı çapraz bağ sakatlığı sebebiyle 1 yıl sahalardan uzak kaldı.

Murat Yakın'la sorun yaşadı iddiaları...
Dönüşü sonrası forma bulmakta zorlanan Aras Özbiliz, o dönemdeki hocası Murat Yakın'la yaşadığı sorunlarla gündeme geldi. Özbiliz'in, Yakın'ın Türk olduğu için kendisini kadro dışı bıraktığı iddia edilmiş, ancak bu iddialar Özbiliz tarafından yalanlanmıştı.

Sadece 208 dakika
Bu sezonda istediği çizgiyi an itibariyla yakalayamayan Aras Özbiliz, kış arasında giren Rusya Ligi'nde yalnızca 7 maçta 208 dakika forma giydi.Daha önce yeteri kadar şans bulamadığı için takımdan ayrılma istediğini belirten Özbiliz'in yeni takımı Beşiktaş oldu.

SPOR
Kaynak: Fanatik
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...