Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Usta: Büyük çöküş içindeyiz

Düzenleyen:
Usta: Büyük çöküş içindeyiz

SPOR Haberleri

Başkan Usta, "Trabzonspor'da tehlike çanları çaldı! Acilen 200 milyon TL'ye ihtiyaç var. Ekonomik anlamda olağanüstü zor şartlar yaşıyoruz" dedi

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Hami Mandıralı için düzenlenen imza töreni öncesi kulübün son durumuyla ilgili açıklamada bulunurken ilginç bir olay yaşandı. Başkanın konuşması 'dink donk' sesiyle kesildi. Salondakileri şoke eden bu sesin ardından Usta, "İşte Trabzonspor'un içinde bulunduğu durum bu, tehlike çanları çalıyor" dedi.
Daha sonra Trabzonspor'un büyük çöküş içinde olduğunu söyleyen Usta şok açıklamalar yaptı. İşte o açıklamadan satır başları:
“Yaklaşık 1 ayı aşkın süredir; kulübün ekonomik ve idari yapısını anlamaya çalışıyoruz. Durum iyi tahlil edilmeye muhtaç.”
-Peki Trabzonspor neyle karşı karşıya?
“Çöküş dönemindeyiz. Ben buna ‘büyük çöküş’ diyorum. Sorun çok derin. Oyuncuların bonservisi ve sözleşmesi feshedilenlere ödenmek üzere acilen 200 milyon TL.’ye ihtiyaç var. Trabzonspor trafik kazasıyla yoğun bakıma düşmüş hasta gibi. Hemen ayağa kalkması mümkün mü? Önce bununla yüzleşeceğiz. Çile dönemindeyiz, bitmişsiniz... Bu kadar ağır travmalar geçirmiş Trabzonspor'un bir günde devleşmesini kim nasıl bekleyebilir? Sabırlı olacağız. Ben burada bir batak politikası gütmüyorum, kulübün durumunu şeffaf olarak paylaşıyorum ki güç verin, Trabzonspor'u ayağa kaldıralım diye. Anlattıklarım herkesi üzmüş olabilir ama bizim yönetimiz bunun altından kalkar, kalkacağız.”
“Belki Muhammet Demir olabilir”
"Transfer yok. Belki sol bekte takas yöntemiyle olabilir. O da olmak zorunda değil. Golcü arıyorsanız, herkes arıyor. Kimse de vermiyor. Muhammet Demir'le görüşmeler oldu. Ama kesin bir şey yok.”
-Bütçe?
"Trabzonspor'un sezon başındaki futbolcu bütçesi 150 milyon TL idi. Şu an ise 100 Milyon TL'deyiz. Hedef 85 milyon TL'ler. Transfer gündemini ortadan kaldıralım. Elimizde bu kadar oyuncu var ve yüksek kontratlara imza atmışken gönderemezsiniz. Bu kadar oyuncu nasıl değersiz olabilir, değerlendireceğiz"
"O ruhu arıyorum"
"Basket takımımız İtalya'nın liderini yenerken ortada bir ruh vardı. İşte o ruhu Trabzonspor'a kazandırmamız lazım. Oyuncularımızın parasını zamanında vermeyi ilke haline getirmeliyiz."

HAMİ Mandıralı:
Problem büyük ama aşılmaz değil

Trabzonspor, Hami Mandıralı ile aylığı 100 bin liraya 1,5 yıllık sözleşme imzaladı. Genç teknik adam imza töreninde, "Yuvama döndüm, mutluyum. Trabzon'da hiç bir şey bana yabancı değil, sıkıntılar büyük ama el ele gönül gönüle Trabzonspor'umuzu tarihteki parlak günlerine taşırız, buraya gelişimin de amacı bu. Bir kaç haftada her şey düzelecek diye bir umut tacirliğini yapacak değilim, bize lazım olan; Trabzonspor'un içindeki o büyük gücü uyandıracak seri galibiyet, hepsi bu" dedi. Mandıralı, bir soru üzerine "Kimseye ön yargımız yok. Trabzonspor forması giyen her oyuncu kıymetlidir. Onlar da kıymetli olduklarını hissettirecekler" ifadelerini kullandı. Hami Mandıralı'nın yardımcılıklarını Turgay Karslı, Çağatay Şalap yapacak.

Tekelioğlu'na plaket
Trabzonspor Başkanı Usta, Mandıralı ile yemek yedi ve A takımdaki görevi sona eren Sadi Tekelioğlu'na plaket verdi. Bu arada Mandıralı, Beşiktaş maçı için Trabzonspor'un başında idmana çıktı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...