Rolan sevdası

Düzenleyen:
Rolan sevdası

SPOR Haberleri

Bordeaux’nun kapısını çalan sarı-lacivertliler, 10 milyon avroyu gözden çıkardı

Devre arası transfer döneminde forvet hattını güçlendirmek isteyen Fenerbahçe, Diego Rolan için Bordeaux’ya yeni bir teklifte bulundu. Fransa’nın ünlü haber sitesi Foot Mercato’nun haberine göre sarı-lacivertli takım Rolan için Bordeaux’ya yaptığı teklifi 10 milyon avroya çıkardı. Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira’nın yüksek potansiyeli ve genç yaşı nedeniyle özel olarak takıma kazandırmak istediği Diego Rolan için daha önce yapılan 5 milyon avroluk teklif Bordeaux tarafından reddedilmişti. 2013 yılında Defensor’dan Fransız kulübüne transfer olan 22 yaşındaki Diego Rolan, bu sezon Ligue 1 ekibiyle çıktığı 25 maçta 5 kez ağları sarsmayı başardı. Uruguaylı oyuncunun ismi İngiltere Premier League ekipleriyle de anılıyor.
Emenike 9 milyon avro
Öte yandan Fenerbahçe yönetimi, Emmanuel Emenike’yi 9 milyon avroyu getirene verecek. Kiralık olarak forma giydiği Al Ain ile yollarını ayıran Nijeryalı forvetin en ciddi talibi Beşiktaş’ın eski teknik direktörü Slaven Bilic’in çalıştırdığı West Ham United. Londra ekibi, bu futbolcuyu satın alma opsiyonlu kiralama teklifinde bulundu. Emenike’yi isteyen diğer takımlar da İngiltere’den. Watford ve Wigan Athletic de yıldız golcüyü kadrosuna katmayı planlıyor. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...