City ve PSG savunması

/ Kaynak: Fotomaç
City ve PSG savunması

SPOR Haberleri  / Fotomaç

Acil eylem planını ortaya koyacak olan sarı-kırmızılı yönetim, men cezası istenen Manchester City ve PSG'yi örnek gösterip erteleme ya da para cezası talep edecek

Mali şartları karşılayamadığı gerekçesiyle UEFA'nın Finansal Kontrol Kurulu Yargı Komisyonuna sevk ettiği Galatasaray'da çıkış yolları aranmaya devam ediyor. Finalsal Fair-Play (FFP) kurallarına uymadığı gerekçesiyle 1+1 yıl Avrupa kupalarından men cezası istenen sarıkırmızılı kulübün, futbolun patronu ile yapacağı toplantı tarihi açıklandı. Galatasaray'ın kaderini etkileyecek toplantı 12 Şubat'ta gerçekleştirilecek. Konuyla ilgili Türkiye Futbol Federasyonu'ndan da destek isteyen Galatasaray, kapsamlı bir çalışmanın altına imza atarak UEFA'yı "ceza ertelemesi ya da para cezasına çevrilmesi" konusunda ikna edebilmek için tüm kozlarını oynayacak. Ma nchest er City ve Paris Saint Germain'in men taleplerine karşılık para cezasına çarptırılmasını emsal olarak gösterecek olan sarı-kırmızılı yönetim, UEFA'daki başkanlık kaosunu da avantaja çevirmek için tüm lobi çalışmalarının altına imza atacak. 

Değerlerini anlatacak 
Galatasaray 'ın "değerlerini" ön plana çıkarak UEFA'dan ceza ertelemesi ya da para cezası talep edecek olan sarı-kırmızılı yönetim, 2017 sonuna kadar uygulayacağı acil eylem planını da UEFA ile paylaşacak.

SPOR
Kaynak: Fotomaç
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...