Burak Yılmaz antrenmana çıkmadı!

/ Kaynak: Fanatik
Burak Yılmaz antrenmana çıkmadı!

SPOR Haberleri  / Fanatik

West Ham'a transferi gündemde olan Burak Yılmaz, bu sabah Florya'da yapılan idmanda yer almadı.

Galatasaray, Osmanlıspor yenilgisinin ardından ilk idmanını sabah saatlerinde Florya'da gerçekleştirdi. Florya'daki geleceği merak edilen Burak Yılmaz, çalışmada yer almadı. 

Osmanlıspor maçı sonrası, "West Ham'a transferim iki üç gün içinde belli olur" diyen Burak, takım idmanında yer almadı. Golcü oyuncunun, Osmanlıspor maçında ayağına aldığı darbe nedeniyle tedavi gördüğü duyuruldu.

75 dakikalık çalışma
Galatasaray'ın resmi internet sitesinden sabah idmanıyla ilgili verilen bilgiler şöyle:
Galatasaray Futbol Takımı, Ziraat Türkiye Kupası E Grubu altıncı maç haftasındaki Kastamonuspor 1966 karşılaşması öncesinde bugün bir antrenman gerçekleştirdi.
Teknik direktörümüz Mustafa Denizli yönetiminde Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası ’nda gerçekleşen idman, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladı.
Daha sonra üç gruba ayrılan takımımız, prese dayalı top kapma çalışması gerçekleştirdi.
Antrenmanın daha sonraki bölümünde iki takıma ayrılan oyuncularımız, belirli bir bölgede hareketli pas çalışması üzerinde durduktan sonra ana bölümde baskıya dayalı çift kale maç yapıldı.
Toplam 75 dakika süren antrenman, soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

Semih ve Denayer açıklaması
Osmanlıspor maçındaki zemin sertliğinden kaynaklı olarak Jason Denayer ’in bel ve kalça bölgesinde, Semih Kaya’nın ise bel ve kasık bölgesinde zorlanma tespit edildi.
Osmanlıspor maçında ayak bileğine darbe alan Burak Yılmaz, günü tedaviyle geçirdi.
Galatasaray Futbol Takımı, Kastamonuspor 1966 karşılaşması öncesinde Florya Metin Oktay Tesisleri ’nde saat 11.00’de bir antrenman daha gerçekleştirecek.

SPOR
Kaynak: Fanatik
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...