Bitnel çıldırttı!

Bitnel çıldırttı!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe lehine verdiği ilk penaltı tartışma oluşturdu. Fernandao aleyhine çaldığı faule Pereira isyan etti. Bitnel, diğer iki penaltı kararında ise haklıydı

F.Bahçe ile Çaykur Rizespor maçına hakem Deniz Ateş Bitnel'in verdiği penaltı kararları damga vurdu. 28. dakikada Volkan Şen'in Sercan Kaya ile girdiği mücadele sonrasında ceza sahasında yerde kalmasını "penaltı" olarak değerlendiren Bitnel'in bu kararı tartışma oluşturdu. Rizesporlu oyuncular karara büyük tepki gösterirken, Fernandao'nun penaltı golünden sonra sarı-lacivertli taraftarlar "Futbolun katili Türk hakemleri" şeklinde tezahüratta bulundu. Sercan Kaya ise, "Pozisyonu daha sonra 15 kere izledim. Kesinlikle penaltı değildi" dedi. 

Çakar: Rezillik 
Eski hakem Ahmet Çakar, "İşte Türk hakemleri işte yeni bir rezillik" yorumunu yaptı. Bitnel'in Fernandao aleyhine üst üste çaldığı iki hatalı faul kararına ise hem sambacı, hem Pereira isyan etti. Fernandao sarı kart gördü. Bitnel'in iki takıma çaldığı diğer iki penaltı ise haklıydı.

Penaltı rekoru
Süper Lig'de bu sezon ilk kez bir maçta 3 penaltı çalındı. Bu rekora Deniz Ateş Bitnel imza atarken, kullanılan 3 atış da gole çevrildi. Bu sezon 6. penaltısını kazanan Çaykur Rizespor da ligin en çok penaltı kazanan takımı oldu. Yeşil-mavilililer 6 penaltının 5'ini gole çevirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...