Delgado: Asla pes etmem

Düzenleyen:
Delgado: Asla pes etmem

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın transfer ettiği Alexis Delgado sağlık kontrolünden geçmesinin ardından Vodafone Arena'da Başkan Fikret Orman ile buluştu. 30 yaşındaki tecrübeli stoper, "Çok mutluyum, heyecanlıyım. Beşiktaş gibi büyük bir kulübün beni takip etmesi çok güzel bir şey.

Beşiktaş'ın transfer ettiği Alexis Delgado sağlık kontrolünden geçmesinin ardından Vodafone Arena'da Başkan Fikret Orman ile buluştu. 30 yaşındaki tecrübeli stoper, "Çok mutluyum, heyecanlıyım. Beşiktaş gibi büyük bir kulübün beni takip etmesi çok güzel bir şey. İstanbul'a şampiyonluk için geldim. Asla pes etmem. Benim yapımda pes etmek yoktur. Formam için gözümü karartırım ve son ana kadar savaşırım" ifadelerini kullandı. Beşiktaş'ı yakından bildiğini söyleyen Delgado, "Beşiktaş çok önemli oyunculara sahip. Mario Gomez ve Quaresma için söylenecek bir şey yok. Genç isimler de takıma büyük katkı veriyor. Tecrübelerimle şampiyon olacağımıza inanıyorum" diye konuştu. Başkan Orman da kaliteli bir oyuncuyu daha kadroya kattıklarını söylerken, "Beşiktaş'ta transfer bitmez. Ama artık sezon sonu için araştırmalarımızı yapıyoruz" dedi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...