İsyandan kalan hüsran

Düzenleyen:
İsyandan kalan hüsran

SPOR Haberleri

Şehir takıma küsmüştü. Olaylı G.Saray maçının ardından aradaki buzlar eridi. Ancak binlerce taraftarın desteğiyle çıkılan maçta alınan mağlubiyet her şeyi mahvetti

Tarihinin hem sportif hem de mali anlamda en zor süreçlerinden birini geçiren Trabzonspor, cumartesi gecesi bir darbe daha aldı. Galatasaray maçında bordo-mavili takımdan 4 oyuncuya kırmızı kart çıkması, şehri ve camiayı hareketlendirmiş, adeta bir isyan hareketi başlamıştı. Süper Lig'in 23. haftasında evinde Osmanlıspor'u ağırlayan Trabzonspor'da oyuncular, TFF ve MHK’yi protesto etmek için maçın başında 30 saniye hareketsiz kaldı, başkan Muharrem Usta konuşma yaptı, tribünler de türlü eylemlerle geçen hafta yaşananları eleştirdi. Fakat 90 dakika sonunda çıkan sonuç "Bordo-mavi isyanı" bastırdı. Maç sonrası teknik direktör Hami Mandıralı ve futbolcular büyük tepki aldı.
Acı üstüne acı
Yerel gazeteler, Osmanlıspor maçında yönetimin üzerine düşeni yaptığını, ancak futbolcular ve Hami Mandıralı’nın buna ayak uyduramadığını belirttiler. Son Nokta Gazetesi, "Tarihi isyan, tarihi hüsran! Taraftarın azmi ve hırsı sahaya yansımadı. Fiyasko" ifadelerini kullandı. Taka Gazetesi, "Komadan çıkamıyoruz", Kuzey Ekspres Gazetesi, "Her şey acı veriyor. Acı üstüne acı" şeklinde eleştiri getirdi. Karadeniz Gazetesi ise, "Hüsran" başlığının altında, "Bu kez Trabzonsporlu oyuncular taraftarının yüzünü kızarttı” ifadelerini kullandı. Karşılaşma sonrası Hami Mandıralı'nın "Elimde sihir değnek" yok açıklaması da hoş karşılanmadı. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...