Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Dilmen: 'Yıllarca oynadım, böylesini görmedim'

Düzenleyen:
Dilmen: 'Yıllarca oynadım, böylesini görmedim'

SPOR Haberleri

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe-Beşiktaş derbisini ilk ve ikinci yarı olarak değerlendirdi.

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen karşılaşmanın ilk yarısını şu sözlerle değerlendirdi:
 
"Biz maç önü yorumu yaparken biraz da şımarıklık yaptık Nani nasıl oynatılmaz diye ama Vitor Pereira bize yedirdi. Volkan Şen ve Alper Potuk ikilisi görevini çok iyi yaptı."
 
'FENERBAHÇE'Yİ ÇOK BEĞENDİM'
 
"Yıllarca top oynadım. Böyle tempo görmedim. Bu tempo ile maç nasıl oynanacak bilmiyorum. Fenerbahçe'nin attığı gol de çok güzel bir çalışmaydı. Ben Fenerbahçe'yi çok beğendim. Bu yüksek tempoda koparabilirdi maçı da. Bu haftaya kadar Beşiktaşlı futbolcuları bu kadar baskı altında görmemiştim." 
 
'İNANILMAZ BİR TEMPO VAR'
 
"Muhtemelen yoğun tempodan dolayı 60. dakikada Diego yerine Ozan Tufan girebilir. Fenerbahçe'nin yedek kulübesi çok güçlü. Bu oyun 90 dakikalık bir oyun değil ama şansı yedek kulübesi. Mehmet Topal ve Souza, orta sahada üstünlük kurdu."
 
'CANER VE BECK ATILMALIYDI'
 
"Caner Erkin'in ve Beck'in kırmızı kartla oyun dışında kalması gerekirdi. Cüneyt Çakır, Caner Erkin'i bir pozisyon daha yaparsa kırmızı kartla atacak. Pereira'nın Hasan Ali Kaldırım'ı oyun sokması gerekebilir. Caner'in kredisi kalmadı."
 
İşte maç sonu Rıdvan Dilmen'in açıklamaları;
 
"İlk yarıda da Quaresma'nın pozisyonları var. 2 ayrı yarı izledik. Bu tempoyla nasıl maç biter diye sormuştum. Benim çocukluk yaşlarında seyrettiğim derbiler de bile ilk yarıdaki tempoyu hiç görmedim. Kulübe avantıjını düşünerek Fenerbahçe tempolu başladı."
 
'İKİNCİ YARI BEŞİKTAŞ LEHİNEYDİ'
 
"Fenerbahçe ilk yarı maçı bitirebilirdi. Korkunç bir taraftar baskısı ile muhteşem bir Fenerbahçe izledik. 2. yarıda iş Beşiktaş'ın lehine döndü. Gol pozisyonları yakaladı. Beşiktaş Fenerbahçe'nin üstüne gelmeye başlayınca Pereira deveye girdi. Fenerbahçe özellikle ilk yarı da maçı haketti."
 
'BUNDAN SONRA HATAYA YER YOK'
 
"Saracoğlu gerçekten bir deplesman. Lig yüzde 50 yüzde 50'ye geldi. 2010-2011 senesi gibi bir lig izliyoruz. Bugün Fenerbahçe kaybetse ligi kaybedebilirdi. Bundan sonra hataya yer yok."
 
'GÜNÜN ADAMI PEREİRA'
 
"Şenol Güneş kazanmaya geldiği belliydi ancak ilk yarı maçın kilidini çözen taraf oldu. Hakemin göstermediği kartlar da tartışılır. Volkan Demirel süper oynadı. Kjaer, Van Persie ve Volkan Şen iyi oynadı ama günün adamı Pereira'ydı. Yürekli oynadı ve taktiksel değişikliklerle oyuna etki etti. Alper Potuk tercihi sürprizdi. Volkan Şen'i de tercih edebilirdi ancak özel bir oyuncu ve çalım atma yeteneğine sahip bir oyuncu olduğu için doğru bir tercih yaptı."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...