95 gün sürdü

Düzenleyen:
95 gün sürdü

SPOR Haberleri

Büyük umutlarla takımın başına getirilen tecrübeli çalıştırıcı G.Saray macerasını kısa kesti. Camiada Ersun Yanal ve Okan Buruk sesleri yükseliyor

Kim derdi ki ‘sezona 3 kupanın apoletiyle giren Galatasaray daha 19. haftada lige havlu atacak ve 'kurtarıcı olarak göreve getirilen Mustafa Denizli 10 maç sonra istifa kararı alacak’ diye? Böyle bir senaryoyu kimse hayal bile edemezdi ama oldu. Mustafa Denizli dün idmana çıkmayarak pes etti. Buhranlı günler geçiren eski takımını krizden kurtarma umuduyla elini taşın altına sokan tecrübeli çalıştırıcı 95 gün sonra dayanamayarak Florya'dan gitti. Sarı-kırmızılı takımın dün saat 13:00'te başlayan antrenmanına katılmayarak futbolcular ve personelle vedalaşan Mustafa Denizli, Florya Metin Oktay Tesisleri'nden ayrıldı. Gaziantepspor deplasmanında alınan 2-0'lık mağlubiyetin ardından takımın Hollandalı yıldızı Sneijder'in, Denizli ile alay ettiği şeklinde çıkan iddialar istifa kararının fitilini ateşlemiş oldu. Yaşananlara tahammül edemeyen Mustafa Denizli belki de en kötü teknik direktörlük deneyimini yaşamış olarak hayatının en önemli başarılarını elde ettiği Galatasaray'a veda etmiş oldu. 
Yanal mı, Buruk mu?
Denizli'nin istifa kararı almasının ardından tarihinin en çalkantılı dönemini yaşayan kulüpte kafalar oldukça karışık. Taraftarlar Fatih Terim'i istiyor ancak yönetim tecrübeli hoca konusunda oldukça katı. Ünal Aysal döneminde G.Saray Başkanı'nın daveti yerine TFF'nin çağırısına cevap veren Terim için kapılar kapalı. Listede en kuvvetli adaylar olarak Ersun Yanal ile Okan Buruk öne çıkıyor. Yanal'ın G.Saray'ın içinde bulunduğu ekonomik şartlar ve kadro yetersizliği gibi sebeplerden dolayı teklifi reddetmesi halinde rota Sivasspor'da başarısız bir teknik adamlık dönemi yaşayan sarı-kırmızılıların eski ismi Okan Buruk'a yönelecek. Başkan Dursun Özbek'in elini çabuk tutarak takımın yeni hocasını 6 Mart'ta oynanacak olan Başakşehir maçına yetiştirmek istediği gelen bilgiler arasında. 

95 gün sürdü

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...