Trabzon revire döndü!

Düzenleyen:
Trabzon revire döndü!

SPOR Haberleri

Trabzonspor'da basın sözcüsü Asım Örem, sakatlığı devam eden oyuncuların son durumuyla ilgili bilgi verdi.

Kaptan Onur'un sağ dizinde menisküs yırtığı olduğunu belirten Ören, "Onur'un ameliyat olması gerekiyor ancak önümüzde önemli maçlar olduğu için devam etmek istedi. Normal şartlarda ameliyat olması gerebilir ama çekilecek MR'a bakıp ona göre gereken değerlendirmeyi yapacağız" dedi. Cardozo ve Aytaç'ın da sakatlıklarının sürdüğünü belirten Örem, "Aytaç yavaş yavaş antrenmanlara başladı ve tempo kazanmak için çalışmalarını sürdürüyor. Cardozo'nun da ayağında lif atmıştı fakat son durumu olumlu. Her iki oyuncumuzun da Konyaspor karşısında oynayıp oynamayacağına teknik heyetimiz karar verecek" dedi.
Öte yandan Mehmet Ekici'nin antrenmanlara başladığı belirtilirken, gurbetçi oyuncunun sahalara dönmesinin en erken bir ayı bulacağı ifade edildi. Akhisar ile oynanan Türkiye Kupası maçında sakatlanan Güray Vural'ın da kondisyon antrenmanlarına başladığını belirten Örem, "Güray çalışmalara başlasa da kolundaki kırık sebebiyle sorun yaşayabileceği endişesiyle aktif antrenmanlarda yer almıyor. 3 veya 4 hafta sonra takımla çalışmalara başlayacağını tahmin ediyorum" dedi. Bosingwa'nın da yüzde 100 hazır olmak için tüm gayretiyle çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Ören, "Jose zaten ilk geldiğinde de hazır olmak için antrenmanlara ihtiyaç duyduğunu söylemişti ancak şartlar onu sahaya sürmemizi gerektirdi. Her gün biraz daha üzerine koyuyor ama tam anlamıyla hazır hale gelmesi için zamana ihtiyacı var" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...