Şenol Güneş'in kart isyanı

Şenol Güneş'in kart isyanı

SPOR Haberleri

2-1 kaybettiği maçın rövanşında dün Konyaspor’a bir kez daha boyun eğerek, Ziraat Türkiye Kupası’na veda eden Beşiktaş’ta büyük üzüntü var.

Karşılaşma sonrası kısa bir açıklama yapan teknik direktör Şenol Güneş, kupaya veda ettikleri için çok üzgün olduklarını belirterek, “Aslında turu bu maç değil, ilk maçta kaybettik. 65 dakika santrayı geçmeyen takıma, 1-0 öndeyken, 10 kişi kaldıktan sonra 2-1 yenildik. Bugün istekliydik. Rakibi sahasına hapsettik ama ilk maçı 2-1 kazanmaları, rakibin direncini artırdı. Konyaspor oyun alanını daraltmaya çalıştı. Kendi sahalarına kapanıp, hızlı hücumlarla çıkmak istediler." dedi.

‘Tekmeyi yiyen de kartı gören de biz’

Biz hem kanatlardan hem de ortadan rakibi açmayı düşündük. Kanatlardan oldukça çok atak yaptık ancak etkili ortalarımız yoktu. Çok pozisyon bulamadık. Çok tekme yememize, rakip sert oynamasına karşın, 2 sarı kart gören biz olduk. Hem ligi hem kupayı götürmek istiyorduk ama olmadı. Bizim için lig çok daha önemli. Ama yine de yolumuza devam etmek istiyorduk. Çok istedik kupayı, çok mücadele ettik ama olmadı. Bunun onun için üzüldüm. Bugün tur atlamalıydık. Artık tek hedefimiz lig şampiyonluğu. İyi karakterli ve yetenekli oyuncularımız var. Biz her zaman futbol oynamaya, kazanmaya çalışıyoruz. Ama bazen olmuyor” değerlendirmesini yaptı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...