Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Erdoğan'dan UEFA'ya Galatasaray uyarısı

Düzenleyen:
Erdoğan'dan UEFA'ya Galatasaray uyarısı

SPOR Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, UEFA'nın Galatasaray'ı Avrupa kupalarından men etmesiyle ilgili, 'Niye kulübe ceza veriyorsunuz? Ceza, o işte suçlu olan yöneticilere verilmeli' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Batı Afrika'ya gerçekleştirdiği resmi ziyarette beraberindeki gazetecilere UEFA'nın Galatasaray'a verdiği men cezası ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu

Erdoğan, İstanbul'da gerçekleşen bir zirveyi hatırlatarak, 'Başbakanlığım sırasında Platini ve daha sonra FIFA başkanı olacak Infantino, İstanbul'a geldiğinde, tüzel kişilerin cezalandırılmasının hukuka aykırı olduğunu söylemiştim. Böyle bir hukuk olmaz. Siz eğer ceza verecekseniz, ilgili kulüplerin başkanlarına veya suçu işleyen kimler ise onlara ceza verin demiştim. Niye Galatasaray Kulübü'ne ceza veriyorsunuz? Ceza, o işte suçlu olan yöneticilere verilmeli. Galatasaray'ın nereden baksanız 20-25 milyon taraftarı var. Sen şimdi o kulübü cezalandırdığın zaman 20-25 milyon taraftarını da cezalandırıyorsun. Bu iş böyle yürümez. Yanlış bir mantık, yanlış bir anlayış' ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...