Hamit başlamadan bitirdi

Düzenleyen:
Hamit başlamadan bitirdi

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın talihsiz futbolcusu Hamit Altıntop, sezonu kapattı! Takımının dünkü idmanında darbe alan milli oyuncunun ayak bileğinde kırık olduğu açıklandı.

Böylece Hamit Altıntop daha sezonu açmadan kapatmış oldu. Hamit 2012-13 sezonu başında Galatasaray'a 4 yıllık imza atmıştı. Sarı-kırmızılı takımdaki ilk sezonunda 40 maça çıkan ve şampiyonluk yaşayan milli oyuncu, 2. sezonunu ise sakatlıklarla boğuşarak geçirdi. Galatasaray'daki 2. şampiyonluğunu yaşadığı geçen sezon 32 maçta sahada olan Hamit için bu sezon büyük önem taşıyordu. 33 yaşındaki oyuncunun Galatasaray'daki geleceği bu sezonki performansına bağlıydı. Ancak sezon başı 4 hazırlık maçına çıkan ve ardından sakatlanan yıldız oyuncunun Galatasaray'daki son sezonu, bununla sınırlı kaldı. Hamit uzun süren sakatlığının ardından ligin son haftalarına yetişmeyi umarken; idmanda ayağının kırılmasıyla hiç resmi maça çıkmadan sezonu, dolayısıyla da Galatasaray'daki kariyerini kapattı. Galatasaray'da sözleşmesi bu sezon sonu bitecek olan Hamit ile yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...