Yedek kalmayı hazmedemeyen Nani kahrından sakatlandı!

Düzenleyen:
Yedek kalmayı hazmedemeyen Nani kahrından sakatlandı!

SPOR Haberleri

Vitor Pereira'nın Beşiktaş derbisinde ilk 11'de yer vermediği yıldız oyuncu, Akhisar deplasmanında da kulübede oturacağını anlayınca ağrılarını bahane etti, bunun üzerine kadroya alınmadı.

M.EMİN ULUÇ - Fenerbahçe üç kulvarda doludizgin yoluna devam ediyor. Ancak sarı-lacivertlilerde krizlerin sonu da gelmek bilmiyor. Sezon başından beri Robin van Persie'nin kaprisleriyle uğraşan Teknik Direktör Vitor Pereira, Hollandalıya ısrarla istediği formayı verince bu sefer de Fernandao küsmüştü. Golcülerini nöbetleşe kullanarak tansiyonu düşürmeye çalışan Portekizli teknik adam henüz bu sorunu aşamadan şimdi de vatandaşı Luis Nani'nin kaprisine maruz kaldı. Topla fazla oynadığı ve gereksiz hareketlerle takımın ahengini bozduğu için defalarca uyardığı Luis Nani'ye karşı sabrı Lokomotiv deplasmanında taşan Pereira yıldız oyuncuyu Beşiktaş derbisinde yedek soyundurunca yeni bir krizin de fitilini ateşlemiş oldu.

Kulübe ağrı yaptı
Derbide sonradan oyuna dahil olan ve bir de gol atarak zaferi perçinleyen Luis Nani, Amed'le oynanan Türkiye Kupası karşılaşmasında da ağları havalandırarak toparlandığının mesajını vermişti. Ancak Portekizli, derbi kurgusunu bozmak istemeyen Vitor Pereira'nın Akhisar deplasmanında da kendisini yedek soyunduracağını öğrenince sakatlık kozunu öne sürdü. Kulübede oturmaktan hoşlanmayan Nani, yedek kalmaktansa kadroda olmamayı tercih etti. İdmanda yedek takımda yer alan Portekizli yıldız adale ağrısını bahane etti. Nani şikayetlerini dile getirip kendisini iyi hissetmediğini belirtince, Pereira da vatandaşını Akhisar kafilesine dahil etmedi. Portekizli oyuncu Osmanlı deplasmanından sonra ikinci kez kadroya alınmamış oldu.

Rehavet uyarısı
Akhisar deplasmanın çok zorlu geçeceğini söyleyen Vitor Pereira, oyuncularına rehavet uyarısında bulundu. Beşiktaş zaferinin geride kaldığını hatırlatan Portekizli, "Evet derbiyi kazanmak çok önemliydi. Ama şampiyon olmadık. Sadece büyük maçları kazanmak yetmez. Şampiyonluk için seriyi sürdürmeliyiz" dedi.

Savunma rotasyonu
Fenerbahçe, Akhisar deplasmanında sakat ve cezalılar nedeniyle savunma kurgusunu değiştirmek zorunda kalacak. Sakatlığı bulunan Gökhan'ın yerinde Şener forma giyecek. Cezalı olan Alves ile Caner'in görevlerini ise Ba ve Hasan Ali üslenecek. Mehmet Topal'ın durumu ise maç saatinde netleşecek. Topal oynamazsa Ozan ilk 11'de çıkacak.

Önceliğim takım
Sürekli eleştiri alan Diego Ribas, "Benim için önemli olan takım. Kendimi değil, takımı ön planla tutuyorum" dedi. "Benden beklenenlerin farkındayım" diyen sambacı, "Sürekli gol atmam, asist yapmam isteniyor. Ama futbol bir takım oyunu ve ben taşıdığım formanın hakkını vermek için elimden geleni yapmaya çalışıyorum" diye konuştu.

Zemin endişesi
Fenerbahçe'nin Akhisar deplasmanındaki en büyük korkusu Manisa 19 Mayıs Stadı'nın bozuk zemini. Sarı-lacivertliler, tarlayı andıran sahada oynanacak maçta sakatlıktan çekiniyor. Oyuncularından son derece dikkatli olmalarını isteyen Pereira, "Kendinizi riske edecek hareketlerden kaçının" talimatı verdi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...