Güneş’in savunma açmazı

Düzenleyen:
Güneş’in savunma açmazı

SPOR Haberleri

İkinci yarıya beklenmedik stoper değişiklikleriyle başlayan Beşiktaş'ın yeni savunma göbeği bekleneni veremedi.

Ersan'ın Çin'e transferinin ardından Rhodolfo'nun sakatlığıyla şok yaşayan ve sezonu devre arasında kadrosuna kattığı Alexis ve Marcelo ile bitirmek zorunda kalan Beşiktaş'ta iki yeni isim henüz bekleneni veremedi. Yeni transferleriyle birlikte 4 maç yapan Beşiktaş, kalesinde 5 gol gördü. İki yeni savunmacısının ilk maçında Konyaspor'a İstanbul'da 2-1 yenilen siyah-beyazlılar, Gençlerbirliği'ni tek golle mağlup etse de Fenerbahçe'ye karşı 2-0, Konya'da oynanan kupa rövanşından da 1-0 mağlup ayrıldı.

İki oyuncunun birbiriyle henüz uyumlu bir görüntü verememesi teknik heyeti endişelendirirken, kolay kart görmeleri tedirginlik oluşturdu. İspanya'daki yarım sezonda 7 sarı kart gören Alexis, Beşiktaş formasıyla çıktığı 6 maçta 2 sarı kart görürken, Marcelo bu sezon ilk kırmızı kartını Beşiktaş'ta aldı. Şenol Güneş oyuncularından savunmaya yardım etmelerini istedi. Diğer taraftan Gökhan Töre'nin yaşadığı sakatlığın ardından Kerim'e gün doğdu. Beşiktaş'ta süre alamadığı için şikâyetçi olan genç oyuncu, Gökhan'ın Eskişehirspor maçında forma giyemeyecek olması nedeniyle Şenol Güneş'ten 'hazır ol' talimatı aldı.     > Hüseyin EROĞUL

Güneş’in savunma açmazı

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...