Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kocaman darbe

Düzenleyen:
Kocaman darbe

SPOR Haberleri

Bordo-mavili takım deplasmandaki maçta Traore ve Ömer Ali'nin golleriyle yıkıldı. Ligde üst üste 3. mağlubiyetini aldı

Ömer Çetin Engin

Ligde oldukça tatsız bir sezon geçiren Trabzonspor, sezonun flaş ekiplerinden Konyaspor'a deplasmanda 2-0 mağlup oldu. Aykut Kocaman'ın talebeleri üst üste 3. galibiyetini alırken, Karadeniz ekibi de ardı ardına 3. maçından mağlubiyetle ayrılmanın üzüntüsünü yaşadı. Trabzon daha derli toplu başladı maça. Genç Ramazan'ın pasında Özer sert vurdu topa, Konya kalecisi Serkan golü önledi. Sonrasında Konya kompakt futbolun dersini vermeye başladı adeta. Bloklar arası mesafesini mükemmel oturtan Kocaman'ın talebeleri çok varyasyonlu, ayağa bilinçli paslı, efektif ataklarla zorlamaya başladı Trabzon'un kalesini. 29'da çalışılmış bir gol izledik. Bajic'in araya nefis pasında savunmanın arkasında topla buluşan Traore kaleci Esteban'ı da çalımladıktan sonra meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 1-0. Ardından Sefa yokladı kaleyi, Serkan iyi yer tutmuştu. 36'da öyle bir gol kaçtı ki, inanılır gibi değildi. Muhammet Demir'den arka direğe gelen topu Sefa Yılmaz altı pastan, bomboş pozisyonda havaya dikti. 

Ramazan çift sarıdan atıldı
İkinci yarı bol koşturmalı fakat gol pozisyonu açısından kısırdı. 60. dakika sonrası defansif ağırlığını arttıran Konyaspor, daha çok Bajic-Meha-Holmen üçlüsüylü kontra denemeleri yaptı. Hami Hoca gol gelmedikçe genç Semih, Trabzon'a zamanında krallar gibi gelen ve karşılanan Cardozo, bir diğer genç Yusuf'la müdahale etti oyuna. Özer'in altı pastan dokunamadığı top, Cardozo'nun 30 metrelik frikik vuruşunun Serkan'ın kollarında erimesi birkaç tehlikeydi bu 45'te. Genç Ramazan çift sarıdan atılınca on kişi kalan Trabzon kalan bölümde skoru değiştirecek aksiyon gücünden iyiden iyiye uzak kaldı. Son dakikadaki ani kontrada Holmen asistledi, Ömer Ali skoru ilan etti: 2-0.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...