Karadeniz stresi

Düzenleyen:
Karadeniz stresi

SPOR Haberleri

Eskişehirspor galibiyetiyle rahat bir nefes alan Beşiktaş’ta Başkan Fikret Orman’ı, Çaykur Rizespor ve Trabzonspor maçları öncesi stres sardı.

Mesaisinin çoğunu Vodafone Arena’da geçiren ve stadyumla ilgili her gelişmeyi yakından takip eden Orman, siyah-beyazlıların Karadeniz seyahati öncesinde Nevzat Demir Tesisleri’ne giderek futbolcularla bir araya gelecek. Beşiktaşlı futbolculardan şampiyonluk beklediklerini ve Vodafone Arena’ya kupayla dönmek zorunda olduklarını hatırlatacak olan Orman, maçın oynanacağı gün Rize’ye giderek takımını yalnız bırakmayacak.

Öte yandan bir programa katılan Fikret Orman, ligde daha 11 hafta olduğunu belirterek, “Köprünün altından çok sular akar. Şimdiden birilerinin şampiyon ilan edilmesini doğru bulmuyorum” diye konuştu. Beşiktaş’ın bir an önce Vodafone Arena’ya dönmesi gerektiğini dile getiren Orman, “Biz bu stadı Beşiktaş, taraftarıyla bütünleşsin diye yaptık. Şu anda stat bitme arifesinde. Benim fikrim bir an öne kendi stadımıza girip şampiyonluğa burada ulaşmak. Biz bu sene şampiyon olmak istiyoruz” dedi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...