Arda'dan muhteşem rövaşata golü - İZLE

Düzenleyen:
Arda'dan muhteşem rövaşata golü - İZLE

SPOR Haberleri

İspanya La Liga 29. hafta mücadelesinde Barcelona evinde Getafe'yi 6-0 mağlup etti. Arda Turan, muhteşem bir gol ile Barcelona'nın 6 golüne imza attı.

Nou Camp Stadı'nda oynanan karşılaşmada ev sahibine farklı galibiyeti getiren gollerden ilki 8. dakikada Getafe takımından Juan Rodriguez'in kendi kalesine attığı golle gelirken diğer goller 19. dakikada Munir El Haddadi, 32 ve 51'de Neymar, 40. dakikada Messi ve 57. dakikada Arda Turan kaydetti.

Getafe karşısında 90 dakika sahada kalan Milli Yıldızımız Arda Turan, rövaşatadan attığı golün yanı sıra Messi'nin kaydettiği golün de asistini yaptı.

Bu sonucun ardından Barcelona 75 puanla liderliğini sürdürerek 2. sırada bulunan ve 1 maç eksiği bulunan Real Madrid ile arasındaki puan farkını 11'e yükseltti. Konuk ekip Getafe ise 27 puanla 16. sırada kaldı.

Arda Turan böylece İspanya La Liga'da Barcelona formasıyla ikinci golünü attı. Milli yıldız ilk golünü Rayo Vallecano karşısında atmıştı. 

Arda'dan muhteşem rövaşata golü - İZLE

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...