Şenol Güneş isyan etti

Şenol Güneş isyan etti

SPOR Haberleri

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Rizespor maçı sonrası son 10 dakikaya dikkat çekti.

Güneş, "Oyunun hakimi baştan sona bizdik. Son 10 dakikadaki kopmanın haricinde kontrol bizdeydi. Fazla pozisyon bulup az gol attık. Gittiğimizde kaçırdığımız gereksiz pozisyonlar var. Bir de gereksiz yere verdiğimiz pozisyonlar var. Bunlar olmamalı" dedi. Güneş erteleme maçında yeni transferlerin oynayamayacağı konusunu da değinerek, "Beck bu maç sarı kart görse Trabzon maçında cezalı olacaktı ama lisanslı oyuncu oynayamıyor. Ben mi erteledim bu maçı? Bu durum futbolcular için haksızlık oluyor. Ancak şartlar ne ise biz mecburen uyacağız" diye konuştu. Ligde ilk kez 11'de şans verdiği Kerim Frei'in da sahada iyi bir performans sergilediğini söyleyen Güneş, "İyi çalıştı. Eksikleri oluyor ama futbolda böyle şeyler var. Kimin oynadığı değil sahada kimin ne yaptığı önemli" yorumunu yaptı. 

'ŞAHAN'E DEĞİL!
 Beşiktaş'ın futbol olarak kötülerinden olan Olcay, formu ile sınıfta kaldı. Şahan, maç boyunca 51 defa topla buluşurken, kanatta oynamasına rağmen tek bir orta attı ve onda da isabet sağlayamadı. Gol veya asisti bulunmayan Olcay, son skora katkısını 7 maç önce Konyaspor karşısındaki asisti ile yapmıştı.

MANDIRALI BEŞİKTAŞ 'I İZLEDİ!
Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı Rize'deki maçta tribündeydi. Salı günü Avni Aker'deki kritik maç öncesi rakibini analiz eden Mandıralı rakibiyle ilgili notlar aldı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...