Galatasaray'ın golcüsü Umut Bulut babasını kaybetti

Düzenleyen:
Galatasaray'ın golcüsü Umut Bulut babasını kaybetti

SPOR Haberleri

Ankara’daki hain terör olayında spor camiasının da canı yandı.

Galatasaray’ın golcüsü Umut Bulut'un babası Kemal Bulut, Ankara'daki patlamada hayatını kaybetti. Milli futbolcu Umut, acı haberi dün saat 11.00'de antrenman için geldiği tesislerde ağabeyinden öğrendi. Acı haberle yıkılan Umut, hemen Ankara'ya hareket ederken, bütün takım arkadaşları büyük şok yaşadı. Maç öncesi Galatasaray'ın oteline gidip oğluyla hasret gideren baba Kemal Bulut, daha sonra stada giderek, misafir tribününde Gençlerbirliğili eski futbolcu ve yöneticiler ile ilk 18'e giremeyen Galatasaraylı oyuncuların olduğu yerde maçı izledi. Kemal Bulut yenilen gole üzüldü, atılan golde sevinç yaşadı.
“Şimdi Umut’u göremem!”
Umut Bulut'u tribünden selamlayan Kemal Bulut, maç sonunda oğlunun yanına inmedi. Çevresindekilere, “Ben şimdi Umut'u göremem, burası çok kalabalık ve aşağısı da yoğundur ben eve gideyim” dedi. Baba Bulut bu sözlerinin ardından evinin yolunu tuttu. Yüzüncü Yıl mahallesindeki evine gitmeden önce işyerine bir bakmak isteyen Kemal Bulut, oğlunun kendisi için açtığı oto kuaförüne uğramak istedi. Stattan çıktıktan sonra taksiye bindiği anlaşılan Kemal Bulut, patlamanın olduğu bölgeden geçerken acı olay meydana geldi...
Doğum gününde babasını toprağa verecek
Milli futbolcu Umut Bulut, Gençlerbirliği maçı sonrası Kızılay'da patlama meydana geldiğini duyunca telefonla arayıp haber almaya çalıştı. Ne var ki bir türlü babasına ulaşamadı. Bu defa Ankara'daki kardeşleri aradı ama nafile. Kardeşleri acı haberi telefonda söyleyemedi. Umut'un ağabeyi vefat haberini tesislerde kardeşinin yüzüne söyleyince hıçkırıklara boğulan Umut'u, takım arkadaşları ve teknik heyet teselli etmeye çalıştı. 15 Mart 1983, milli futbolcunun doğum günüydü. Kadere bak ki Umut Bulut, doğum gününde babasını bugün ikindi namazından sonra memleketi Kayseri’de Yeşilhisar'da toprağa verecek.

Galatasaray'ın golcüsü Umut Bulut babasını kaybetti

BABAYA SON BAKIŞ
Pazar günü Ankara'da oynanan G.Birliği-G.Saray maçında baba Bulut yine tribündeydi. Sarı-kırmızılı futbolcular sahaya çıkarken Kemal Bulut oğluna el sallamış, moral vermişti. Umut göz göze geldiği babasına son defa baktığını nereden bilsindi...

Kulüp özel uçak kaldırıyor
Ankara Kızılay'da yaşanan patlamada vefat eden Galatasaraylı futbolcu Umut Bulut'un babası Kemal Bulut, bugün Kayseri Yeşilhisar Büyük Camii'nde kılınacak ikindi namazı sonrası defnedilecek. Galatasaray Kulübü, bugün saat 11:30’da Kayseri’ye özel bir uçak kaldıracak. Cenazede Başkan Dursun Özbek, yönetim kurulu üyeleri, sarı-kırmızılı futbolcular ve Florya Metin Oktay Tesisleri çalışanları yer alarak Umut Bulut'a destek olacaklar.
Ligler ertelenmiyor
Türkiye Futbol Federasyonu, Kemal Bulut'un da aralarında olduğu 37 kişinin hayatını kaybettiği Ankara'daki katliam gibi saldırının ardından profesyonel liglerin erteleneceği iddiasının doğru olmadığını açıkladı. TFF yetkilileri, "Ertelenme gündemimizde yok. Sadece karşılaşmalarda 1 dakikalık saygı duruşu yapılacak" dedi.

Galatasaray'ın golcüsü Umut Bulut babasını kaybetti

Umut’a destek teröre öfke

Hain saldırıda babası Kemal Bulut'u kaybeden Umut Bulut için başta Galatasaray ile Futbol Federasyonu olmak üzere, kulüpler, futbolcunun arkadaşları ve taraflı tarafsız on binlerce kişi başsağlığı mesajı yayımladı.
ARDA TURAN: “Şehit babanın aslan oğlu. Aslan kardeşim başın sağ olsun. Allah rahmet eylesin”
BURAK YILMAZ: “Canım kardeşim, aslan kardeşim, başın sağ olsun"
GÖKHAN TÖRE: “Güzel yürekli abim benim. Başın sağ olsun. Tüm Türkiye'nin başı sağ olsun”
GÖKHAN GÖNÜL: “Aslan kardeşim başın sağ olsun. Rabbim sabırlar versin. Mekanı cennet olsun”
KEVIN PRINCE BOATENG: “Umut, artık dualarım da baban da olacak”
FELIPE MELO: “Başın sağ olsun #umutbulut ALLAH sabır versin. ALLAH mekanını cennet etsin İNŞALLAH"
ALEX DE SOUZA: "Başın sağ olsun Umut Bulut. Farklı ülkelerde de olsak, acılar paylaşılabilir. Hain saldırıda hayatını kaybeden baban ve diğer tüm masum insanların mekanı cennet olsun. Umarım artık son olur.”
CENK TOSUN: “Başın sağ olsun güzel abim. Rabbim babamızın mekanını cennet etsin. Sabırlar dilerim.”
AURELIEN CHEDJOU: “Tanıdığım en mütevazı ve en çalışkan sporculardan biridir Umut Bulut. Acını paylaşıyoruz.”
COLIN KAZIM-RICHARDS: “Hayatımda tanıdığım en saf en temiz en iyi kalpli insanlardan Umut Bulut'un babasını kaybetmenin üzüntüsü içindeyim başın sağ olsun kardeşim.”
Tolga Zengin: Teröre destek olan, teröristlerle kol kola giren, dağlarda, yollarda, sivil yerleşim yerlerinde masumların, asker ve polisin canına kast eden, canlı bombaların evinde taziye çadırı kuran herkes de bunun hesabını verecek. Er ya da geç...'' 
Toulouse da unutmadı: Fransız Kulübü, eski golcüleri Umut için taziye yayınladı ve başsağlığı diledi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...